Facebook LinkedIn Twitter Email

Tule meille kesätöihin!

Haemme nyt asiakaspalvelutyöstä ja taloushallinnosta kiinnostuneita kesäsijaisia ja lomatuuraajia myös pidempään työsuhteeseen. Hyvä mahdollisuus syventää asiakaspalvelutaitoja ja ottaa haltuun maksujärjestelyiden kattava tehtäväkenttä.

Ropo Capital on johtava laskun elinkaaripalveluiden tarjoaja Suomessa ja kasvamme vahvasti myös Ruotsissa ja Norjassa. Suomalaisista laskuista joka kuudes välitetään meidän palvelumme kautta eli voi sanoa, että vastaamme palvelustamme lähes kaikille suomalaisille kotitalouksille ja yrityksille. Pohjoismaissa välitämme kaiken kaikkiaan noin 170 miljoonaa laskua ja muuta dokumenttia vuosittain.

Meitä ropolaisia on yhteensä lähes 400, joista noin 230 työskentelee Porvoossa ja päätoimipisteessämme Kuopiossa. Näihin molempiin toimipisteisiin haetaan nyt asiakaspalveluvahvistuksia hoitamaan laskun elinkaaripalveluumme sisältyvää asiakaspalvelua maksamiseen ja maksujärjestelyihin liittyen.

Jos kiinnostuit, niin hae ihmeessä meille – meiltä saat hyvän ponnahduslaudan uralle tai vakaan pitkäaikaisen työpaikan.

Avoimet työpaikat Uratarinoita Ropolta