Ropo Capital - Ropo Online 400 x 400 fierce blue

Hoituisiko maksuasiasi itsepalveluna Ropo Onlinessa?

Ropo Online -verkkopalvelu on hyvä ratkaisu, kun kyse on itsepalveluna hoituvista rutiini-ilmoituksista tai tarvitset lisämaksuaikaa erääntymättömälle laskullesi. Onlinessa voit kätevästi itse siirtää laskun eräpäivää tai jakaa laskun pariin osaan – laajempien maksusuunnitelmien osalta saat apua myös Ropo Onlinen chatissa.

Online on hyvä vaihtoehto myös suosituimpina asiointiaikoina, jolloin jonotusajat asiakaspalveluumme voivat olla tavallista pidemmät. Suosituimmat ajat asioiden hoitamiseen ovat arkisin puolenpäivän aikaan lounastuntien yhteydessä ja iltapäivällä toimistoajan päättyessä.

Suosittelemme aina myös sähköpostitse asioivia käyttämään Onlinea, jossa viestin voi lähettää vahvan tunnistautumisen kautta turvallisesti ja helposti chatissa. Jos olet lähettänyt asiastasi jo sähköpostia, voit silti siirtyä asioimaan Ropo Onlinessa ilman erillistä ilmoitusta.


Pikavinkit Ropo Online -verkkopalvelun käyttöön

Ropo Onlinessa voit hoitaa laskuun, maksumuistutukseen tai perintälaskuun liittyviä asioita. Palvelussa asioidaan turvallisesti sähköisen tunnistautumisen kautta. Kirjaudu Ropo Onlineen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella osoitteessa: www.ropo-online.fi.

  • Henkilötiedoillasi löytyvät avoimet laskut listautuvat aloitusnäkymään, josta voit helposti navigoida haluamasi laskun tietoihin.
  • Voit myös hakea laskun tiedot laskun numerolla tai maksuvalvontakirjeen asianumerolla ja Ropo Online -tunnuksella. Nämä tiedot löydät useimmiten laskun oikeasta yläkulmasta.
  • Klikkaamalla laskun auki, näet mitä toimenpiteitä voit laskulle itse tehdä. Usein valittavana on siirrä eräpäivää, tee maksusuunnitelma ja valtuutus. Voit aina myös maksaa laskun Ropo Onlinen kautta, jolloin tieto maksusta siirtyy Ropolle reaaliajassa.
  • Chat-asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa Onlinessa ma-pe klo 8–20 ja la klo 10–15. Chatin kautta saat apua maksamiseen, myöhästyneisiin maksuihin ja maksujärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä sekä Ropo Onlinen käytössä. Asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella maksuasioissa auttaa virtuaalinen apurimme Ropobotti.

Kirjaudu henkilöasiakkaana »
Kirjaudu yritysasiakkaana »