Ropo Capital - asiakaskysely

Valokuituyhtiö Valoo yhteistyöhön Ropon kanssa

Valokuituyhtiö Valoo sujuvoittaa laskutusprosessejaan Ropo Capitalin laskun elinkaaripalvelun avulla. Räätälöity kokonaisratkaisu kattaa koko laskun elinkaaren aina laskujen välityksestä saatavien hallintaan sekä automatisoituun muistutus- ja perintäpalveluun, jonka avulla myöhästyneistä maksuista huomauttaminen hoituu järjestelmällisesti ja asiakassuhdetta vaalien. Ropo vastaa myös laskujen maksamiseen liittyvästä asiakaspalvelusta ja maksuneuvonnasta.

Sopimus yhteistyöstä allekirjoitettiin marraskuussa 2022 ja laskutuksen hallinnan kokonaisuus siirtyy Ropon hoidettavaksi huhtikuussa 2023.

Syksyllä 2021 toimintansa aloittanut Valoo rakentaa Suomeen huippunopeita täyskuituyhteyksiä uuden sukupolven valokuituteknologialla ja tähtää alallaan Suomen johtavaksi toimijaksi. Vahvassa kasvussa oleva yhtiö tulee lähivuosien aikana tekemään merkittäviä investointeja rakentamalla valokuituun perustuvan nettiyhteyden satoihin tuhansiin suomalaisiin koteihin.

Ropon laskun elinkaaripalvelu muuntautuu helposti eri kokoluokan yrityksille sopivaksi ja tukee siten hyvin myös Valoon kasvutavoitteita.

– Ropo on samanhenkinen kumppani, jolle kasvu ja kehitys ovat arkipäivää. Arvostamme Ropossa etenkin asiakaslähtöisyyttä ja ketterää toimintatapaa, jotka ovat tehneet yhteistyöstämme erittäin mutkatonta, Valoon toimitusjohtaja Tommi Linna kiittelee.

Lisätietoja:
Päivi Enden, asiantuntija, laskun elinkaaripalvelu ja rahoitus, Ropo Capital Oy, p. 044 700 6038, paivi.enden@ropocapital.fi
Jani Rönkkö, avainasiakaspäällikkö, Ropo Capital, p. 045 327 9528, jani.ronkko@ropocapital.fi
Tommi Linna, toimitusjohtaja, Valoo, p. 044 5577 555, tommi.linna@valoo.fi


Valoo on suomalainen valokuituyhtiö, jonka missiona on tehdä Suomesta kansainväliset mitat täyttävä tietoyhteiskunta tuomalla valokuituun perustuva tiedonsiirtoyhteys mahdollisimman moneen suomalaistalouteen. Digitaalisessa maailmassa valokuituyhteys on sähkön, veden ja viemäröinnin kaltainen osa perusinfrastruktuuria, johon jokaisella on oikeus. www.valoo.fi.

Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Palvelumme kattaa koko laskun elinkaaren hallinnan laskujen välityksestä reskontraan, saatavien hallintaan ja rahoitukseen. Kilpailemme Pohjoismaiden markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu omaan teknologiaan, automaatioon ja reaaliaikaiseen raportointiin. Vuosittain palvelumme kautta lähetetään yli 170 miljoonaa laskua ja muuta dokumenttia. Päätoimipisteemme on Kuopiossa ja työllistämme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa noin 400 talouden ammattilaista. www.ropocapital.fi.