Adelis on Ropo Capitalin uusi pääomistaja

Artti Aurasmaa Ropo Capitalin hallituksen puheenjohtajaksi

Ropo Capitalin hallituksen jäsen ja konsernin entinen toimitusjohtaja Artti Aurasmaa on nimitetty Ropo Capitalin hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi. Aiemmin puheenjohtaja toiminut Adelis Equity Partnersin Rasmus Molander jatkaa hallituksen jäsenenä.

Aurasmaalla on laaja kokemus kasvuyritysten johtamisesta ja syvällinen ymmärrys Ropon liiketoimintamallista ja strategiasta. Hänen johtajakaudellaan 2016–2020 Ropo Capital -konsernin laskun elinkaaripalveluun perustuva strategia hiottiin käyttöön ja tavoitteeksi asetettiin markkinajohtajuus Pohjoismaissa. Tänä päivänä konserni kilpailee Pohjoismaiden markkinoilla teknologisena edelläkävijänä, jonka palvelumalli pohjautuu omaan teknologiaan, pitkälle vietyyn automaatioon ja reaaliaikaiseen raportointiin.

Ropo Capitalin hallitukseen kuuluvat hallituksen puheenjohtajana toimiva Artti Aurasmaa, Adelis Equity Partnersin Rasmus Molander, Gustav Bard ja John-Matias Uuttana, Collector Bankin varatoimitusjohtaja Susanne Bruce sekä Swedbankin ja Intrumin entinen pääjohtaja Michael Wolf.