Ropo Capital - CFO

Kirjeliikenne Venäjälle ja Valko-Venäjälle avattu osittain, postinkulku Ukrainaan normaalia hitaampaa

PostNord Strålfors on ilmoittanut avanneensa maaliskuusta lähtien keskeytyneenä olleen postiliikenteen Venäjälle ja Valko-Venäjälle 20.7.2022 alkaen ja toimittavansa kirjeet kyseisiin maihin jälleen normaalisti. Strålforsin postituotannossa pysäytettynä ja säilytyksessä olleet kirjeet on myös lähetetty eteenpäin.

Posti on toistaiseksi keskeyttänyt kaiken kirje- ja pakettiliikenteen Suomen ja Venäjän sekä Suomen ja Valko-Venäjän välillä perustuen Maailman postiliiton UPU:n sopimusten mukaisiin poikkeuksellisiin olosuhteisiin. Lähetykset, joita ei pystytä toimittamaan, palautetaan lähettäjille.

Sotatilanteesta johtuen postin kulku Ukrainaan on edelleen huomattavasti normaalia hitaampaa, sillä jakelijat joutuvat käyttämään poikkeusreittejä. Maan sisäisessä jakelussa on myös paljon epävarmuutta.

Seuraamme poikkeustilannetta yhteistyössä jakelukumppaneidemme kanssa. Pahoittelemme asiasta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja suosittelemme käyttämään digitaalisia jakelukanavia mahdollisuuksien mukaan.


Katso aiemmat tiedotteemme aiheesta: