Ropo Capital - asiakaspalvelu

Kirjeliikenne Venäjälle ja Valko-Venäjälle on toistaiseksi keskeytetty

Postin kulku Ukrainaan edelleen tavallista hitaampaa

Sotatilanteesta ja siitä aiheutuneista pakotteista johtuen kirjeliikenne on toistaiseksi keskeytynyt Venäjälle ja Valko-Venäjälle perustuen Maailman postiliiton (UPU) sopimusten mukaisiin poikkeuksellisiin olosuhteisiin.

Posti on pysäyttänyt kirjetoimitukset Venäjälle ja Valko-Venäjälle 11.4. alkaen ja PostNord Strålfors 24.3. alkaen. Kirjeet, joita ei pystytä toimittamaan perille, käsitellään jakelijasta riippuen eri tavoin; Posti on ilmoittanut palauttavansa kirjeet lähettäjälle ja PostNord Strålfors on puolestaan ilmoittanut säilyttävänsä kirjeitä kansainvälisen postin yksikössään 28 vuorokautta, jonka jälkeen kirjeet tuhotaan tietoturvallisesti.

Sotatilanteesta johtuen postin kulku Ukrainaan on edelleen huomattavasti normaalia hitaampaa, sillä jakelijat joutuvat käyttämään poikkeusreittejä. Maan sisäisessä jakelussa on myös paljon epävarmuutta. Tiedotimme kansainvälisen lentoliikenteen muutosten vaikutuksista kirjeiden jakeluun maaliskuussa. Katso tiedote »

Seuraamme poikkeustilannetta yhteistyössä jakelukumppaneidemme kanssa. Pahoittelemme asiasta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja suosittelemme käyttämään digitaalisia jakelukanavia mahdollisuuksien mukaan.