Ropo Capital - BI-palvelu

Ropon uudistunut BI-palvelu tuo laskutusdatan osaksi liiketoiminnan kehitystä

Ropon BI-palvelu uudistuu ja on 1.5.2022 alkaen käytettävissä suoraan Ropo 24 -palvelun kautta. Uudistuksen myötä palvelu on entistäkin kattavampi, nopeampi ja käyttäjäystävällisempi.

BI-palvelu täydentää Ropo 24:n perusraportointia ja sen avulla voidaan pureutua tarkemmin asiakkaiden maksukäyttäytymiseen ja saada tietoa päätöksenteon tueksi, laskutuksen ja kassavirran optimointiin sekä asiakasymmärryksen kasvattamiseen.

Kattava näkymä kaikkiin laskun elinkaaren vaiheisiin

Ensisijaisesti talous- ja liiketoimintajohdon tarpeisiin suunniteltu raportointikokonaisuus avaa näkymän kaikkiin laskun elinkaaren vaiheisiin helposti tarkasteltavassa ja analysoitavassa muodossa, selkeinä graafeina ja tunnuslukuina.

Päivittäin päivittyvä palvelu sisältää kattavat raportit mm. aineiston välityksestä, avoimista saatavista, myyntireskontrasta, maksuvalvonnasta, luottotappioista, myynnin ennusteesta, tehtävien hallinnasta ja asiakaspalvelusta.

Raportoinnin avulla voidaan nähdä mm. saatavien kiertoaika sekä odotettavissa olevat suoritukset ja luottotappiot. Palvelussa voi lisäksi tarkastella mm. laskujen jakelutapoja, sähköisyysastetta ja maantieteellistä jakautumista sekä avoimien saatavien ja maksusuoritusten tilannetta. Myös maksuaika, maksuviive, tehtävien tila maksuvalvonnassa sekä perinnän onnistuminen ovat helposti seurattavissa. Tietoja voidaan tarkastella konsernitasolla tai yhtiöittäin.

Maksuton kokeilujakso uusille BI-palvelun käyttäjille

Tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman kokeilujakson, jonka aikana voi seurata kaikkien käytössään olevien Ropo-palveluiden raportteja, mittareita ja tunnuslukuja veloituksetta seuraavan täyden kuukauden loppuun asti.