Ropo Capital - Uusi Vuosi

Ropon asiakaspalvelun poikkeusaukioloajat vuodenvaihteessa

Ropon asiakaspalvelu sulkeutuu uudenvuoden aattona perjantaina 31.12.2021 poikkeuksellisesti jo klo 16. Uudenvuoden päivänä lauantaina 1.1.2022 olemme suljettuna. Palvelemme normaalisti jälleen maanantaina 3.1.2022. Loppiaisena torstaina 6.1.2022 olemme suljettuna.

Poikkeusaukioloaika vaikuttaa puhelinasiakaspalveluun ja Ropo Onlinen Chat-palveluun. Ropo Online palvelee 24/7 ja siellä maksuasioissa auttaa Ropobotti.


Ropo Online palvelee 24/7

Asiakaspalvelun ollessa kiinni voit hoitaa maksuasiasi kätevästi Ropo Onlinessa, jonne kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla osoitteessa: www.ropo-online.fi. Jos hoidat yrityksen, yhdistyksen tai muun yhteisön asioita, oikeutesi tarkistetaan Suomi.fi-valtuuksien avulla.

Ropo Onlinessa voit hoitaa laskuun, maksumuistutukseen ja perintään liittyviä asioita. Voit maksaa, siirtää eräpäivää, jakaa perintälaskun useampaan erään ja tarkastaa alkuperäisen laskun tiedot. Voit myös ilmoittaa tilinumerosi liikamaksun palautusta varten tai valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan asiaa puolestasi.

Tarkista, löytyisikö vastaus kysymykseesi Ropon UKK:sta

Olemme koostaneet avuksesi Ropon Usein kysytyt kysymykset -sivun, josta löydät vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.


Hyvää uutta vuotta!

Ropo Capital