Ropo Capital yhtenäistää brändiään – BAHS Kapitalista Ropo Capital Norway

Pohjoismaista kasvua yritysostoilla vauhdittanut Ropo Capital viimeistelee konsernin brändi-ilmeen yhtenäistämisen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Elokuun aikana myös viimeisin hankinta, norjalainen BAHS Kapital AS, yhdistyy Ropo Capital -brändin alle ja vaihtaa nimensä Ropo Capital Norway AS:ksi.

Luotonhallintaan ja perintään keskittynyt BAHS Kapital AS yhdistyi osaksi Ropo Capital -konsernia maaliskuussa 2021 toteutuneen yrityskaupan myötä. 26. elokuuta lähtien yhtiö toimii Ropo Capital nimellä ja brändi-ilme muuttuu kokonaisuudessaan syyskuun alkuun mennessä.

Nimimuutos on osa Ropon brändistrategiaa, jossa kaikki konserniin kuuluvat yhtiöt tuodaan Ropo Capital -brändin alle. Tavoitteena on kasvu johtavaksi laskun elinkaaripalveluiden tarjoajaksi Pohjoismaissa.

”Kilpailemme Pohjoismaiden markkinoilla palvelukokonaisuudella, joka automatisoi koko laskun elinkaaren hallinnan laskujen välityksestä reskontravalvontaan sekä muistutus- ja perintätoimiin. Yhtenäinen brändi tukee kasvustrategiaamme ja vahvistaa markkina-asemaamme ”, sanoo Ropo Capitalin toimitusjohtaja Rickard Westlund.

Aiemmin tänä vuonna Ropo Capital brändin alle on yhdistetty Colligent Inkasso ja Posti Messaging AB Ruotsissa sekä Posti Messagin AS Norjassa.

Lisätietoja:
Jenni Jantunen, Brändi- ja viestintäjohtaja
puh. 044 756 9603, jenni.jantunen@ropocapital.fi

Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Palvelumme kattaa koko laskun elinkaaren hallinnan laskujen välityksestä reskontran hoitoon, saatavien hallintaan ja rahoitukseen. Kilpailemme Pohjoismaiden markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu omaan teknologiaan ja automaatioon. Työllistämme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa noin 400 talouden ammattilaista. Päätoimipisteemme on Kuopiossa. Meillä on yli 10 000 aktiivista asiakasta pk-yrityksistä kaikista suurimpiin yhtiöihin ja vuosittain palvelumme kautta lähetetään yli 170 miljoonaa laskua ja muuta dokumenttia. Tavoitteenamme on kasvaa alamme johtavaksi toimijaksi Pohjoismaissa vuoteen 2023 mennessä.