Ropo Capital - Ropo Online 750 x 750

Asiakastyytyväisyyttä mitataan myös Ropo Onlinessa

Keräämme aktiivisesti palautetta ja seuraamme mm. asiakaspalvelumme NPS-kehitystä, ensiratkaisuastetta ja asiakastyytyväisyyttä. Kesäkuun alussa otimme palautekyselyn käyttöön myös Ropo Onlinessa.

Tänä vuonna yhtenä merkittävimmistä painopisteistämme on ollut monikanavaisen asiakaspalvelun kehittäminen ja digitaalisen asiakaskokemuksen parantaminen. Asiakaspalaute on meille tärkeää ja mittaamme jatkossa Ropo Onlinessa digitaalisuusasteen lisäksi myös maksuasioitaan hoitavien käyttäjien tyytyväisyyttä ja käyttökokemusta.

Ropo Onlinen palautekysely avautuu käyttäjälle palvelusta poistuttaessa ja siinä pyydetään antamaan arvosana tähtiasteikolla 1–5 sekä avoin palaute. Onlinea koskevien arvosanojen keskiarvo on ensimmäisten viikkojen jälkeen 3,5 ja avoimien kommenttien perusteella palvelu koetaan selkeäksi, nopeaksi ja helppokäyttöiseksi.

Heinäkuussa Ropo Onlinen käyttö helpottuu entisestään, kun käyttöön otetaan asiakaspalvelubotti, joka auttaa maksuasioiden hoitamisessa ympäri vuorokauden. Botti toimii vahvan tunnistautumisen takana ja neuvoo esimerkiksi eräpäivän siirtoon, maksusuunnitelman tekemiseen, katkaisuvaroituksiin ja liikamaksun palautuksiin liittyvissä asioissa.

Ropo Onlinen kyselystä saatavan palautteen avulla voimme reagoida nopeasti verkkopalveluumme liittyviin kehitystarpeisiin. Viimeisimpinä muutoksina olemme kesäkuun aikana laajentaneet mm. palvelun verkkopankkimaksamisen ominaisuuksia, jota palautteissakin on toivottu.

Palautetta Ropo Onlinen käytöstä:

”Oli taas hyvä asioida ja saada maksusuunnitelmat kuntoon. Kiitos miellyttävästä ja ystävällisestä asiakaspalvelusta”
”Kerrankin todella selkeä ja vaivaton tapa siirtää eräpäivää. Mielestäni tämä palvelu kannustaa raha-asioiden hoitamiseen”
”Helppo, nopea ja selkeä palvelu!”
”Olen tyytyväinen. Sivusto oli selkeä ja helppokäyttöinen. Kiitos”
”Asia hoitui kerralla ja nopeasti. Kiitos”
”Näppärä palvelu. Jos numeroiden näppäilyä olisi vähemmän, antaisin 5 tähteä”