Liikamaksun palautus onnistuu Ropo Onlinen kautta nopeammin ja edullisemmin

Ropo Capital palauttaa säännöllisesti liikamaksuja laskun liian suurella summalla tai useampaan kertaan maksaneille asiakkaille. 31.5. alkaen liikamaksun käsittelymaksu on edullisempi, jos tilinumeroilmoitus tehdään Ropo Onlinessa.

Liikaa maksaneita asiakkaita pyydetään ilmoittamaan tilinumero liikamaksun palautusta varten. Tilinumeroilmoituksen voi tehdä Ropo Onlinessa, sähköpostitse tai kirjepostilla. Nopeimmin palautus saadaan käsittelyyn Ropo Onlinen kautta, jossa käsittelyaika on noin kolme pankkipäivää.

31.5. lähtien liikamaksun palautuksesta veloitettava palvelumaksu on 5 euroa, jos tilinumeroilmoitus tehdään Ropo Online -palvelun kautta ja 9 euroa, jos ilmoitus tehdään sähköpostitse tai kirjepostina, jolloin ilmoituksen käsittely vaatii enemmän manuaalista työtä.

Käsittelymaksu veloitetaan, jos virhe maksussa johtuu maksajan huolimattomuudesta.