Ropo Capital on saanut päätökseen norjalaisen BAHS Kapital AS:n yrityskaupan

Ropo Capital on saanut päätökseen BAHS Kapital AS:n koko osakekannan oston 10.3.2021 tiedotetun mukaisesti. Kaupan myötä BAHS Kapital liittyy osaksi Ropo Capital -konsernia.

Yritysoston myötä Ropo Capital jatkaa laajentumistaan Pohjoismaissa ja vauhdittaa omaan teknologiaan ja vahvaan automaatioon perustuvan laskun elinkaaripalvelunsa lanseeraamista Norjan markkinoilla. Tavoitteena on markkinajohtajan asema Pohjoismaissa.

”Toivotan uudet kollegamme lämpimästi tervetulleeksi Ropo-tiimiin. Yhdessä olemme valmiita lanseeraamaan oman Ropo 24 -teknologiamme Norjan markkinoille. Uskomme, että Ropon ainutlaatuinen yhden palveluntarjoajan malli tulee muuttamaan markkinan myös Norjassa.”, kertoo Ropo Capitalin konsernijohtaja Rickard Westlund.

Kaupan yhteydessä BAHS Kapitalin toimitusjohtaja Tove Giske on nimitetty Ropo Capitalin johtoon Norjassa. Giske vastaa liiketoiminnan kehittämisestä ja johtaa Ropo Capitalin kasvua Norjassa.

Lisätietoja:
Jenni Jantunen, Brändi- ja viestintäjohtaja, puh. 044 756 9603, jenni.jantunen@ropocapital.fi

Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Palvelumme kattaa koko laskun elinkaaren hallinnan laskujen välityksestä reskontran hoitoon, saatavien hallintaan ja rahoitukseen. Kilpailemme Pohjoismaiden markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu omaan teknologiaan ja automaatioon. Työllistämme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa lähes 400 talouden ammattilaista. Päätoimipisteemme on Kuopiossa. Meillä on yli 10 000 aktiivista asiakasta pk-yrityksistä kaikista suurimpiin yhtiöihin ja vuosittain palvelumme kautta lähetetään yli 170 miljoonaa laskua ja muuta dokumenttia. Tavoitteenamme on kasvaa alamme johtavaksi toimijaksi Pohjoismaissa vuoteen 2023 mennessä.