Haemme Developeria, hakuaika 14.2.2021

Ropon tarjoama laskun elinkaaripalvelu automatisoi laskutuksen ja saatavien hallinnan yhdeksi saumattomaksi prosessiksi, joka selkeyttää laskutuksen kokonaisuuden, minimoi manuaaliset työvaiheet ja varmistaa, että saatavat kotiutetaan tehokkaasti. Palvelumme toteutetaan täysin omaa teknologiaamme hyödyntäen. Oma ohjelmistokehitys ja vahva teknologiaosaaminen mahdollistavat ketteryyden ja ulkopuolisista rajoitteista riippumattoman kehityksen.

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, samaan laatuun ja täsmällisyyteen haluamme tähdätä myös ohjelmistotuotannossamme. Näin ollen haemme Kuopioon innokasta ja uuden oppimisesta nauttivaa devaajaa kehittämään meidän softaa.

 


Ohjelmistosuunnittelija / Developer

 

Sinun ei tarvitse olla valmis guru alallasi, vaan meille riittää, että olet innokas ja haluat aidosti oppia uutta sekä saat asioita valmiiksi. Sinulla voi olla ohjelmointikokemusta jo muutamia vuosia, mutta positiivinen asenne ja halu kehittyä ovat kuitenkin tärkeintä, mitä sinulla tulisi olla, jotta pärjäät meidän tiimissä. Työsuhteesi alussa tuemme sinua sisäisten koulutusten sekä henkilökohtaisen mentorin avulla, jotta pääset mahdollisimman nopeasti sisään meidän työtapoihimme.

 

Odotamme sinulta:

  • Ohjelmointikokemusta 2-5 vuotta, esim. PHP, C#, Java tai Javascript
  • Perusteet SQL -kielestä sekä pilviteknologiasta

 

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipisteemme sijaitsee Kuopiossa Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työ ei edellytä kuitenkaan Kuopiossa asumista, sinulla on mahdollisuus tehdä töitä myös toiselta paikkakunnalta. Lisäksi saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduistamme. Tärkeintä unohtamatta – sinulla on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat!

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä puhelimitse arkisin klo. 15.00–16.00 Software Manager Esa Anttilalta puh. 044 744 0606 (esa.anttila@ropocapital.fi) tai Mika Saarelta puh. 044 719 3312 (mika.saari@ropocapital.fi). Käy tutustumassa ropolaisiin Instagram-tilillämme @ropojengi. Löydät meidät myös tunnisteella #ropojengi.

 

Kiinnostuitko?  Testaa sopivuutesi tehtävään rekrybotin kautta tai jätä hakemus ja CV viimeistään 14.2.2021. Järjestämme haastatteluja heti sopivien hakemusten saavuttua ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tästä»

 


Asiakkaamme tarvitsee vain yhden kumppanin laskutukseen. Tarjoamme palvelun, jonka avulla laskutus hoidetaan aina parhaalla mahdollisella tavalla teknologiaa ja asiantuntemustamme hyödyntäen. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi