Haemme Senior Developeria, hakuaika 31.1.2021

Ropon tarjoama laskun elinkaaripalvelu automatisoi laskutuksen ja saatavien hallinnan yhdeksi saumattomaksi prosessiksi, joka selkeyttää laskutuksen kokonaisuuden, minimoi manuaaliset työvaiheet ja varmistaa, että saatavat kotiutetaan tehokkaasti. Palvelumme toteutetaan täysin omaa teknologiaamme hyödyntäen. Oma ohjelmistokehitys ja vahva teknologiaosaaminen mahdollistavat ketteryyden ja ulkopuolisista rajoitteista riippumattoman kehityksen.

Tuntuuko, että olet tehnyt samaa työtä jo liian kauan ja haluaisit uutta nostetta urallesi? Tartu uusiin haasteisiin kasvavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossamme ja tule mukaan kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja laskun elinkaaren hallintaan! 


Ohjelmistosuunnittelija / Senior Developer, Kuopio

 

Olet etsimämme vahvistus, mikäli omaat vahvaa ohjelmointitaustaa back-end kehityksestä, tietokannoista sekä pilviteknologioista ja pystyt hahmottamaan suuriakin kokonaisuuksia. Kokemus käyttämistämme tekniikoista kuten PHP, (Node.js, TypeScript, React, jQuery) ja (No)SQL on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea kykyä ja kiinnostusta oppia jatkuvasti uutta ja halua tarttua rohkeasti uusiin kehitysloikkiin.

Me puolestamme tarjoamme sinulle kiinnostavia työtehtäviä sekä teknisesti haastavia projekteja, joissa pääset kehittämään ja syventämään omaa ammattitaitoasi. Liittymällä Ropojengiin, pääset osaksi matalahierarkkista asiantuntijataloa, jolla on kyltymätön tahto kehittyä yhä paremmaksi yhdessä asiakkaiden kanssa.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipisteemme sijaitsee Kuopiossa Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, työ ei edellytä kuitenkaan Kuopiossa asumista. Sinulla on mahdollisuus tehdä töitä myös toiselta paikkakunnalta. Lisäksi saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduistamme. Tärkeintä unohtamatta – sinulla on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat!

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä puhelimitse arkisin klo. 15.00–16.00 Software Manager Esa Anttilalta puh. 044 744 0606 (esa.anttila@ropocapital.fi) tai Mika Saarelta puh. 044 719 3312 (mika.saari@ropocapital.fi). Käy tutustumassa ropolaisiin Instagram-tilillämme @ropojengi. Löydät meidät myös tunnisteella #ropojengi.

 

Kiinnostuitko?  Testaa sopivuutesi tehtävään rekrybotin kautta tai jätä hakemus ja CV viimeistään 31.1.2021. Järjestämme haastatteluja heti sopivien hakemusten saavuttua ja paikat täytetää sopivien henkilöiden löytyessä.

Hae tästä»

 


Asiakkaamme tarvitsee vain yhden kumppanin laskutukseen. Tarjoamme palvelun, jonka avulla laskutus hoidetaan aina parhaalla mahdollisella tavalla teknologiaa ja asiantuntemustamme hyödyntäen. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi