Ropo Capital - Ropo Capital Group

Colligent Inkasso yhdistyy Ropo Capital -brändin alle

Colligent Inkasso Ab vaihtaa nimensä Ropo Capital Sweden Ab:ksi 4.1.2021 ja laajentaa palvelutarjontansa kattamaan koko laskun elinkaaren hallinnan. Jatkossa Ropo Capital -konserni tulee toimimaan Pohjoismaissa yhdellä yhtenäisellä Ropo Capital -brändillä.

Ropo Capital osti ruotsalaisen pankkikonserni Collectorin perintäyhtiön Colligent Inkasson lokakuussa 2019 ja vahvisti kokonaisuuttaan noin vuotta myöhemmin informaatiologistiikkayhtiö Posti Messaging Scandinavian yrityskaupalla. Nyt valmisteilla on laajentuneen konsernin yhdistyminen yhteisen Ropo Capital -brändin alle. Tavoitteena on vahva haastajan asema ja kasvu johtavaksi laskun elinkaaripalveluiden tarjoajaksi Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa.

Ropo Capital kilpailee Pohjoismaiden markkinoilla palvelukokonaisuudella, joka automatisoi koko laskun elinkaaren hallinnan laskujen välityksestä reskontravalvontaan sekä muistutus- ja perintätoimiin.

”Palvelukonseptimme on ainutlaatuinen teknisen alustamme ansiosta – automatisoimme laskutuksen ja saatavien hallinnan prosessin itse kehitetyn teknologiamme avulla. Colligent Inkasson ja Posti Messaging Scandinavian yritysostojen avulla olemme luoneet edellytykset tarjoamamme kasvulle Ruotsissa ja Norjassa. Tavoitteenamme on olla laskutuksen ja luotonhallinnan markkinajohtaja Pohjoismaissa, ja yhteinen brändi kaikilla markkinoilla on edellytys sille, että saavutamme aseman, johon pyrimme”, sanoo Ropo Capitalin toimitusjohtaja Rickard Westlund.

Ropo Capitalin brändi perustuu uudistamiseen, uuteen tapaan ajatella ja jatkuvaan kehitykseen. Joka päivä pitää olla parempi kuin eilen.

”Olemme täyden palvelun kumppani. Haastamme koko laskutuksen ajatuksen kehittämällä jatkuvasti automaatioon ja digitalisaatioon perustuvaa palvelukokonaisuuttamme. Teknisen alustamme ja ainutlaatuisen liiketoimintalähtöisen kulttuurimme avulla tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa pienentämällä laskutuksen kustannuksia ja vahvistamalla kassavirtaa minimoimalla maksuviiveet. Tämä kaikki tekee meistä houkuttelevan kumppanin niin suurille kuin pienillekin yrityksille”, Westlund kuvailee.


Lisätietoja:

Jenni Jantunen, Brändi- ja viestintäjohtaja
puh. 044 756 9603, jenni.jantunen@ropocapital.fi

Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu omaan teknologiaan ja automaatioon. Työllistämme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa noin 370 talouden ammattilaista ja kuukausittain yli 10 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vuosittain palvelumme kautta lähetetään noin 170 miljoonaa laskua ja muuta dokumenttia. Tavoitteenamme on kasvaa alamme johtavaksi toimijaksi Pohjoismaissa vuoteen 2023 mennessä.