Ropo Capital - Joulu 2020

Joulun ja vuodenvaihteen aukioloajat

Asiakaspalvelumme on suljettuna joulunpyhinä torstaista lauantaihin 24.–26.12.2020, uudenvuoden päivänä 1.1.2021 ja loppiaisena 6.1.2021. Joulun ja vuodenvaihteen välisinä arkipäivinä palvelemme normaalisti lukuun ottamatta uuden vuoden aattoa 31.12.2020, jolloin asiakaspalvelu on avoinna klo 8–16.

Puhelinpalvelun ollessa kiinni voit hoitaa maksuasiasi kätevästi Ropo Onlinessa, jonne kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla osoitteessa: www.ropo-online.fi.

Ropo Onlinesta löydät laskut ja maksuvalvontakirjeet aina ensimmäisestä laskusta muistutus- ja perintäkirjeisiin saakka. Voit mm. maksaa laskun, tallentaa laskun kopion sekä tehdä maksujärjestelyjä ja eräpäivän siirtoja. Lisäksi voit ilmoittaa tilinumeron liikamaksun palautusta varten tai valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan asioita omasta puolestasi.


Tarkista, löytyisikö vastaus kysymykseesi Ropon UKK:sta

Olemme koostaneet avuksesi Ropon Usein kysytyt kysymykset -sivun, josta löydät vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.


Hyvää joulunaikaa ja onnea vuoteen 2021!

Ropo Capital