Ropo Capital - Ropo 24

Ropo 24 uudistuu vaiheittain

Ropo 24 -ohjelmisto ja oma ohjelmistokehitys ovat Ropon liiketoiminnan perusta. Ropon Laskun elinkaaren hallinta ja kaikki sen osa-alueet toteutetaan kokonaisuudessaan Ropo 24 -järjestelmän kautta. Oma ohjelmistokehitys ja vahva teknologiaosaaminen mahdollistavat ketteryyden ja ulkopuolisista rajoitteista riippumattoman kehityksen, jota tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Yksi tämän vuoden keskeisimmistä kehitysprojekteistamme on ollut Ropo 24 -käyttöliittymän käytettävyyden parantaminen, jossa olemme panostaneet etenkin käytetyimpien toimintojen kehittämiseen. Palvelu on nyt entistä helppokäyttöisempi ja käyttäjäystävällisempi.

Marras-joulukuun vaihteessa uudistimme palvelun ulkoasun ja rakenteen sekä helpotimme navigointia. Paransimme mm. mobiilikäyttökokemusta ja teimme palvelusta erikokoisille näytöille paremmin skaalautuvan – pääpaino on kuitenkin edelleen työasemakäyttäjissä. Olemme myös tuoneet palvelun asiakaskohtaisiin näkymiin uusia graafeja ja ilmoituksia sekä helpottaneet tehtävien hakua.

Kehitystyö jatkuu vaiheittain 2020–2021 välisenä aikana, jolloin tuomme käyttöön myös uusia toiminnallisuuksia – uudistamme mm. toimenpidekyselyt ja tuomme tunnistautumiseen uusia tapoja. Raportoinnin kehittäminen tulee olemaan keskeisessä asemassa jatkossakin. Tuomme palveluun lisää graafeja ja raportointiominaisuuksia, joiden avulla voimme auttaa asiakasta hyödyntämään laskutusdataa entistä enemmän liiketoiminnan kehittämisessä. Ropo 24 -palvelussa luvut ja statistiikka ovat asiakkaamme seurattavissa 24/7.


Ropo 24 -palvelu

Ropo 24:ssä on valmiit rajapinnat yleisimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin ja se toimii myös laskutusohjelmana.

 • Kaikki palvelut yhdessä järjestelmässä
  Laskujen välitys, reskontravalvonta, muistutus- ja perintätoimet sekä rahoitus.
 • Automatisoitu kokonaisuus
  Maksuvalvonta etenee sovittujen käytäntöjen mukaisesti ilman manuaalista työtä.
 • Reaaliaikainen raportointi
  Laskutuksen luvut ja statistiikka ajan tasalla 24/7.
 • Tiedonsiirto rajapintojen kautta asiakkaan omiin järjestelmiin
  Valmiit rajapinnat yleisimpiin taloushallinnon ohjelmistoihin.

Lue lisää »