Ropo Capital on saanut Posti Messaging -kaupan päätökseen

Ropo Capital on saanut päätökseen Posti Messaging AB:n ja Posti Messaging AS:n osakekantojen oston (yhdessä “Posti Messaging Scandinavia”). Kaupan myötä Posti Messaging Scandinavia irtautuu Posti Groupista ja liittyy osaksi Ropo Capital Groupia.

Ropo Capital julkisti 28.10.2020 ostavansa Posti Messaging -toiminnot Ruotsissa ja Norjassa. Toteutuakseen kauppa vaati vielä Ruotsin kilpailuviranomaisten hyväksynnän. Kyseinen hyväksyntä on nyt saatu, ja kauppa on saatu onnistuneesti päätökseen.

Yritysoston myötä Ropo Capitalin kautta lähetettävien laskujen ja muiden dokumenttien määrä nousee yli 170 miljoonaan, liikevaihto 94 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä 370 työntekijään.

”Toivotan uudet kollegamme lämpimästi tervetulleeksi mukaan Ropo-tiimiin ja yhteiselle kasvumatkallemme kohti laskun elinkaaripalveluiden markkinajohtajuutta Pohjoismaissa. Posti Messaging -kauppa on tärkeä askel tavoitteemme saavuttamiseksi; yhdistämällä Ropon johtavan teknologian ja luotonhallinnan asiantuntemuksen sekä Posti Messaging Scandinavian kattavan kokemuksen tehokkaasta informaatiologistiikasta uudistamme kaksi perinteistä toimialaa ja luomme lisäarvoa uusille ja nykyisille asiakkaillemme Ruotsissa ja Norjassa,” kertoo Ropo Capitalin toimitusjohtaja Rickard Westlund.

Posti Messaging Scandinavian palvelutarjonta vahvistaa Ropo Capitalin laskun elinkaaripalvelua entisestään ja laajentaa prosessin kattamaan laskutuksen ja saatavien hallinnan kokonaisuuden myös Ruotsissa ja Norjassa.

Lisätietoja:
Jenni Jantunen, Brändi- ja viestintäjohtaja
puh. 044 756 9603, jenni.jantunen@ropocapital.fi

Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu omaan teknologiaan ja automaatioon. Työllistämme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa noin 370 talouden ammattilaista ja kuukausittain yli 10 000 yritystä luottaa palveluihimme. Suomessa joka 6. lasku lähetetään meidän kauttamme. Tavoitteenamme on kasvaa alamme johtavaksi toimijaksi Pohjoismaissa vuoteen 2023 mennessä. www.ropocapital.fi