Adelis on Ropo Capitalin uusi pääomistaja

Ropon kasvua vauhdittaa kokenut hallitus

Ropo on kasvanut oman teknologian ja vahvan palvelumallinsa avulla nopeasti johtavaksi laskun elinkaaripalveluiden tarjoajaksi Suomessa. Ropon kehittämä malli on muuttanut laskutuksen ja saatavien hallinnan markkinan kotimaassa ja samaa uudistusta on lähdetty rakentamaan myös muualla Pohjoismaissa. Ensimmäisenä vuorossa on Ruotsi.

Ropon asiakaslähtöistä kasvua vauhdittaa nimekäs hallitus, jossa vaikuttavat Ropo Capitalin entinen toimitusjohtaja Artti Aurasmaa, Adelis Equity Partnersin Rasmus Molander (pj), Gustav Bard ja John-Matias Uuttana, Collector Bankin varatoimitusjohtaja Susanne Bruce ja neuvonantajana toimiva Swedbankin entinen pääjohtaja Michael Wolf.

Ropon hallituksessa vuodesta 2019 lähtien toiminut Rickard Westlund siirtyi 7.9.2020 Ropo Capitalin toimitusjohtajaksi Artti Aurasmaan jätettyä tehtävänsä ja siirryttyä Ropon hallitukseen.

Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu omaan teknologiaan ja automaatioon. Työllistämme Suomessa ja Ruotsissa noin 270 talouden ammattilaista ja kuukausittain yli 10 000 yritystä luottaa palveluihimme. Suomessa joka 6. lasku lähetetään meidän kauttamme. Tavoitteenamme on kasvaa alamme johtavaksi toimijaksi Pohjoismaissa vuoteen 2023 mennessä. www.ropocapital.fi