Haemme lakimiestä, hakuaika 7.9. asti

Ropo on kasvava ja kansainvälistyvä organisaatio, jossa keskitytään laskun elinkaaripalveluiden tarjoamiseen ja kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa omaa teknologiaa hyödyntäen. Meillä työskentelee yli 200 liiketalouden ja teknologian ammattilaista. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. 

 

Haemme nyt Ropo Capitalille lakimiestä vakituiseen työsuhteeseen täydentämään kahden hengen lakitiimiämme. Tarkemman hakuilmoituksen löydät alta. Lue myös lakimiehiemme Artun ja Antin uratarina, jossa he kertovat, millaista on lakimiehen työ Ropolla, ja samalla pääset tutustumaan tuleviin tiimitovereihisi.

 


Lakimies

 

Pääasialliset tehtävät

Tehtävänkuvasi  sisältää pääasiallisesti saatavien perintää koskevien oikeudenkäyntien hoitamista niin konsernin sisäisesti kuin konsernin ulkoisille yritysasiakkaille. Näiden ohella toimenkuvasi voi sisältää myös konsernin sisäisiä yrityslakimiehen tehtäviä, kuten oikeudellista konsultointia, reklamaatiokäsittelyä ja sopimuslaadintaa.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa toimenkuvaasi oman osaamisesi ja mielellään jo työhakemuksessasi esille tuomasi mielenkiintosi mukaan. Tarpeen tullen tai hiljaisempina aikoina et pelkää tarttumista edes rutiininomaisiin, asiakaspalvelua avustaviin tehtäviin.

 

Odotamme sinulta

Edellytämme sinulta OTK/OTM -tutkintoa, luvan saaneen oikeudenkäyntiavustajan pätevyyttä sekä valmiutta matkustaa työn sitä edellyttäessä. Sinulla tulee olla erinomaiset neuvottelu- ja argumentointitaidot sekä ihmisläheinen työote. Lisäksi taidat asiakaspalvelun ja -viestinnän salat pysyen rauhallisena myös paineen alla. Sinulla on hyvä päättelykyky ja olet sanavalmis persoona, joka kykenee työskentelemään myös  itsenäisesti. Suoritettu tuomioistuinharjoittelu tai kokemus asiamiehenä toimimisesta tuomioistuimessa katsotaan eduksi. Aiempi kokemus perinnästä, maksukyvyttömyysasioista sekä asianajoajotehtävistä auttaa sinua menestymään tehtävässä. Aikaisempi kokemus perinnästä ei ole välttämätöntä, sillä tarjoamme sinulle kattavan työhöntuloperehdytyksen. Arvostamme myös valmiutta käyttää työssä englannin ja ruotsin kieltä, mikäli niitä vaativia työtehtäviä tulee eteen. Pääasiallinen työkieli on suomi.

 

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Viikkotyöaikasi on säännöllinen 37,5 h. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Viestikadulla Kuopiossa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Sinulla on etätyömahdollisuus, joten voit halutessasi tehdä töitä myös muualta käsin.

Käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten lounasetu, laaja työterveyshuolto sekä vakuutukset. Lisäksi panostamme säännöllisesti koko henkilöstön ja tiimien yhteisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin, joihin myös sinä olet lämpimästi tervetullut! Tärkeintä unohtamatta – sinulla on aivan mahtava työyhteisö!

 

Lisätietoja toimenkuvasta antaa lakimies Arttu Rautiainen / 044 356 9526 keskiviikkona 2.9.2020 klo 15-16 ja perjantaina 4.9.2020 klo 14-15.

 

Kiinnostuitko? Hae viimeistään 7.9. Järjestämme haastatteluja heti sopivien hakemusten saavuttua.

Hae tästä»

 


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 10 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi