Kausityöntekijöitä Contact Center -tiimeihin määräaikaisiin työsuhteisiin Kuopioon ja Porvooseen, hakuaika 11.8.2020

Ropo on kasvava ja kansainvälistyvä organisaatio, jossa keskitytään laskun elinkaaripalveluiden tarjoamiseen ja kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa omaa teknologiaa hyödyntäen. Meillä työskentelee noin 200 liiketalouden ja teknologian ammattilaista. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. 

 

Etsimme lisää kausityöntekijöitä Ropo Capitalin Contact Center -tiimeihin määräaikaisiin työsuhteisiin Kuopion ja Porvoon toimipisteisiin. Tarjoamme aluksi töitä 2-3 kuukauden ajaksi, mutta mahdollisuuksien mukaan voit jatkaa meillä osa-aikaisena myös tämän jälkeen.

 


Asiakasneuvojia kausityöhön Contact Centeriin, Kuopio ja Porvoo

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli Ropon asiakaslupauksen lunastamisessa. Haluat olla tuottamassa luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua laskutus- ja perintäasioissa. Työskentelet tavoitteellisesti ja monikanavaisesti puhelimen, chatin ja verkkoviestien kautta. Haluat aidosti auttaa asiakkaita ja tuottaa kokemuksen, jossa asiakas kokee saavansa ratkaisun mahdollisimman nopeasti ja asiantuntevasti.

Kohtaat tehtävässäsi rohkeasti ja avoimin mielin jokaisen vastaantulevan asiakaskontaktin. Sinulla on taito käsitellä erilaisia ihmisiä ja kyky pysyä tyynenä tiukankin paikan tullen. Sinulle on tärkeää kommunikoida selkeästi ja asiakkaan ymmärtämällä tavalla, joten osaat kääntää kapulakieliset ammattitermit ymmärrettäviksi ilmaisuiksi. Hyvä pelisilmä ja erinomainen tilannetaju auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tiimeissämme vallitsee yhteisöllinen, avoin ja hauskalla huumorilla höystetty kulttuuri, johon mahtuu kokemustaustaltaan erilaisia yksilöitä. Myös sinulla voi olla kokemus- tai koulutustaustaa eri toimialalta. Tärkeintä on, että omaksut nopeasti uusia toimintatapoja ja arvostat mahdollisuutta uuden oppimiseen. Suhtaudut palvelun laatuun yhtä intohimoisesti kuin me muut, ja olet valmis palvelemaan asiakkaitamme ensiluokkaisella suomen kielellä. Muiden kielien osaaminen on plussaa.

Viihdyt asiakasneuvojan tehtävässä, sillä ripeä työtahti ja tavoitteet saavat sinut innostumaan. Positiivisella asenteellasi kannustat myös muita parempiin ja odotukset ylittäviin suorituksiin. Kiinnostava toimiala, monipuoliset työtehtävät sekä työn tempo ovatkin asiakaspalvelutehtäviemme suola.

Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja jatkuvan tuen kannustavalta työporukalta. Työ alkaa 24.8.2020 tai sopimuksen mukaan, ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8-20 välille ja lauantaisin klo 9-15. Pääset heti nauttimaan hyvistä henkilöstöeduistamme, kuten sopimusruokailusta, kattavasta työterveyshuollosta sekä vakuutuksista. Panostamme säännöllisesti koko henkilöstön ja tiimien yhteisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin, joihin myös sinä olet lämpimästi tervetullut!

 

Kiinnostuitko?  Testaa sopivuutesi tehtävään ja hae viimeistään 11.8. Järjestämme haastatteluja heti sopivien hakemusten saavuttua.

Testaa sopivuutesi»

 


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi