Ropon yhteyskeskuksessa rikotaan ennätyksiä – kausityöntekijöitä varaudutaan rekrytoimaan lisää

Ropon yhteyskeskuksen kevät on ollut kiireinen. Koronavaikutukset ovat näkyneet maksuneuvonnassa huhtikuun alkupuolelta lähtien ennätyslukemiin kohonneina kontaktimäärinä. Haluamme pitää palvelumme laadun korkealla ja olemme jatkuvassa valmiudessa rekrytoimaan lisää kausityöntekijöitä sekä Kuopioon että Porvooseen, mikäli kontaktimäärät jatkavat kasvuaan kesän aikana.

Olemme hioneet perehdytysprosessimme erittäin sujuvaksi, joten työhön ei vaadita tiettyä pohjakoulutusta. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen sekä tehtävään että toimialaan. Tuntemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan kuitenkin eduksi ja arvostamme aikaisempaa kokemusta erilaisista työtehtävistä ja toimialoilta. Tehtävässä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Tehtävässä menestyy henkilö, johon on sisäänrakennettu luontainen asiakaspalvelija, joka motivoituu uusista haasteista ja omaa kyltymättömän halun oppia uutta. Lisäksi henkilön tulee olla tarkka ja järjestelmällinen tyyppi, joka ymmärtää asiakokonaisuuksia eikä hätkähdä ajoittaista kiirettä, vaan nauttii ripeästä työtahdista.


Kausityöntekijöitä asiakasneuvontaan, Kuopio ja Porvoo

Kausityöntekijänä palvelet kuluttajapuolen loppuasiakkaita puhelimitse maksuneuvontaan ja laskun maksuun liittyvissä asioissa. Teet työtäsi asiakkaita varten, joten olet aina valmis auttamaan ja ratkaisemaan vastaantulevat kysymykset. Menestyt tehtävässä, sillä sinussa on sisäänrakennettuna luontainen asiakaspalvelija, joka motivoituu uusista haasteista ja omaa kyltymättömän halun oppia uutta.

Haluatko jättää avoimen hakemuksen kausityöntekijän tehtävään? Hakemaan pääset tästä.

Seuraamme jatkuvasti koronavaikutuksia kontaktimääriimme ja järjestämme haastatteluja kesän aikana, mikäli tarvetta lisäresursseille ilmenee.

Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Youtubesta nimellä Ropo Capital sekä Instagramista käyttäjänimellä @ropojengi sekä hashtagilla #ropojengi tai #ropocapital.

 


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi