Kysely: 92 % arvioi kassankierron nopeutuneen Ropon laskurahoituksella

Ropon laskurahoituksella asiakkaamme nopeuttavat kassankiertoa – rahoitettujen laskujen osalta pääoma maksetaan yrityksen tilille heti eräpäivästä riippumatta ja ilman maksuviiveitä. Rahoitusratkaisujamme yli kolme vuotta käyttäneistä asiakkaista 92 % arvioi kassankierron nopeutuneen ja 54 % kausivaihtelun tasaantuneen palvelumme avulla.

Luvut perustuvat helmikuussa 2020 tehtyyn kyselyyn, johon vastasivat laskurahoituspalveluamme käyttäneet yritykset.

Laskurahoituspalvelun avulla yritykset voivat parantaa maksuvalmiutta ja vakauttaa liiketoimintaansa. Se on myös helppo tapa vastata kausivaihtelun haasteisiin. Rahoitusasiakkaana yritys ei ole riippuvainen asiakkaan maksurytmistä – vaikka asiakkaasi maksaisi laskunsa viiveellä, rahoitettu pääoma on jo yrityksen käytössä. Rahoituksen avulla voi myös joustaa maksuajoissa ilman, että se vaikuttaa yrityksen maksuvalmiuteen.

Joustava ja helppokäyttöinen palvelu

Kaksi kolmesta kyselyyn vastanneista nosti Ropon laskurahoituspalvelun tärkeimmäksi eduksi palvelun helppokäyttöisyyden ja lähes puolet kohtuulliset rahoitusehdot ja vakuusvaatimukset. Palvelu onkin suunniteltu etenkin pk-yritysten tarpeisiin vakauttamaan kassaa ja helpottamaan talouden hallintaa.

Ropon rahoituspalvelu integroidaan osaksi laskutusprosessia, ja asiakas voi vapaasti valita rahoitettavat laskut käytössään olevan laskutusohjelman kautta yksittäin tai määritettyjen kriteerien perusteella automatisoidusti.

Rahoituspalvelun käyttäjistä noin 60 % käyttää palvelua yksittäisiin laskuihin ja 40 % enemmistöön yrityksen laskuista. Rahoitus toimii molemmissa tapauksissa joustavasti ja koko prosessi hoituu alusta loppuun asti sähköisesti.

Tarkasteltaessa laskurahoituspalvelun uusia käyttäjiä 85 % koki Ropon rahoituspalveluiden käytön helpommaksi verrattuna muihin alan toimijoihin. Kaksi kolmesta piti myös hinnoittelua edullisempana ja selkeämpänä sekä sopimusehtoja joustavampana verrattuna muihin.

Poimintoja avoimista palautteista

”Toimii hyvin ja joustavasti pulmatilanteissakin”
”Olen ollut erittäin tyytyväinen koko teidän talon toimintaan, laskurahoituspalveluun sekä laskutukseen että perintään”
”Kiitos olette hoitaneet homman hyvin ja asiakaspalvelunne on kiitettävän arvoista”

Henkilökohtaista asiakaspalvelua

Yksi Ropon rahoituksen tyytyväisistä asiakkaista on TerraWise Oy. Yhtiö on tasannut kausivaihtelun vaikutuksia rahoituksen avulla erittäin onnistuneesti. Yrityksen toimialaa ovat maa- ja viherrakentaminen, infrarakentaminen, louhinta sekä kiviaines- ja maa-ainesmyynti, joissa kausivaihtelu on tyypillistä.

Kiitosta saa etenkin palvelun helppokäyttöisyys ja laadukas asiakaspalvelu.

– Palvelun käyttö on helppoa ja kaikki on sujunut hienosti aina käyttöönotosta lähtien. Ropon asiakaspalvelu on sujuvaa; puhelimitse saa kiinni saman päivän aikana, eivätkä asiat jää roikkumaan. Plussaa on erityisesti se, että myös meihin päin ollaan aktiivisesti yhteydessä, kiittelee TerraWisen myyntireskontrasta vastaava Sari Karjalainen.

 


Lue lisää Ropon laskurahoituspalvelusta ja jätä soittopyyntö »