Yllättäviä maksuvaikeuksia? Tee maksujärjestelyt viipymättä

Poikkeustilanteet voivat yllättää myös taloudellisesti. Jos sinulla on kysymyksiä laskuun liittyen tai haluat tehdä maksujärjestelyitä, autamme mielellämme. Asiat järjestyvät usein helpommin, mitä nopeammin tilanteeseesi löydetään parhaiten sopiva ratkaisu.

Jos haluat sopia maksuajan pidennyksestä, ota yhteyttä Ropon asiakaspalveluun. Useimmissa tapauksissa on mahdollista neuvotella kanssamme myös maksusuunnitelmasta, jossa sovitaan maksueristä ja aikataulusta. Yritystenkin osalta maksujärjestelyt ja lisämaksuaika ovat usein mahdollisia.

Maksuneuvontamme palvelee perintälaskuihin liittyvissä asioissa puhelimitse 09 856 080 45 ja sähköpostitse asiakaspalvelu@ropocapital.fi. Varaudu kertomaan kirjeellä näkyvä asianumero – se nopeuttaa asiasi käsittelyä.

Chat ja Ropo Online palvelevat verkossa

Ropo Online -verkkopalvelussa kuluttaja-asiakkaat voivat myös itse siirtää perinnässä olevan laskun eräpäivää tai tehdä maksusuunnitelman kätevästi verkossa 24/7. Palveluun kirjaudutaan pankkitunnisteella osoitteessa: www.ropo-online.fi.

Chat-palvelumme on saatavilla tunnistautuneille kuluttaja-asiakkaille Ropo Onlinen kautta arkisin klo 9-16.30.

Katkaisuvaroitus

Jos sähkön- tai vedenjakelu on vaarassa katketa maksamattoman laskun vuoksi, ota viipymättä yhteyttä ja sovi maksusta: energia@ropocapital.fi, p. 09 2315 0433.

Laskusaatavarahoitus tasaa kausivaihtelua ja toimii myös poikkeustilanteessa

Ropon tarjoama laskusaatavarahoitus ja laskujen ostopalvelu on edullinen ja helppokäyttöinen tapa tasoittaa yrityksen kassan kausivaihtelua, parantaa yrityksesi maksuvalmiutta ja vakauttaa liiketoimintaa.

Palvelun avulla yrityksesi saa laskuihin sitoutuneen pääoman tilille ilman maksuviiveitä eräpäivästä riippumatta. Rahoituksen avulla voit myös kilpailla entistä pidemmillä maksuajoilla ilman, että se vaikuttaa yrityksesi maksuvalmiuteen.

Lue lisää ja jätä meille soittopyyntö. Asiantuntijamme auttavat mielellään.