Haemme Team Leaderia asiakasneuvontaan Porvooseen, hakuaika 5.4.2020

 

Ropo on kasvava ja kansainvälistyvä organisaatio, jossa keskitytään laskun elinkaaripalveluiden tarjoamiseen ja kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa omaa teknologiaa hyödyntäen. Meillä työskentelee noin 200 liiketalouden ja teknologian ammattilaista. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa.

 

Ropon asiakasneuvonnassa on nyt avoinna Team Leaderin paikka haasteita pelkäämättömälle ja kunnianhimoiselle tekijälle, jolle Contact Center -ympäristö ja asiakasneuvonta ovat tuttuja. Arvostamme aiempaa kokemusta tiimin vetämisestä sekä liiketaloudellista osaamista. Ennen kaikkea Ropon kulttuuriin sopiva asenne ja kehittymisen into ratkaisevat.

 


Team Leader asiakasneuvontaan, Porvoo

Team Leaderina vastaat siitä, että tiimisi työarki rullaa sujuvasti ja huolehdit, että tiimiläisesi onnistuvat Ropon asiakaslupauksen lunastamisessa, eli tuottamaan monikanavaisesti luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua laskutus- ja perintäasioissa. Tarvittaessa tuet tiimiä hoitamalla myös itse asiakaskontakteja puhelimen, chatin ja verkkoviestien kautta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet haasteita pelkäämätön ja idearikas tyyppi, jota nopeat ja yllättävät muutokset eivät hätkäytä, päinvastoin ne nostavat parhaat puolesi esiin. Viihdyt tehtävässäsi erinomaisesti, sillä suhtaudut tavoitteisiin kunnianhimoisesti, pidät ripeästä työtahdista ja nautit tiimin vetovastuusta. Sovit huumorintajuiseen ja suorapuheiseen porukkaamme, sillä ymmärrät, ettei työn tekemisen tarvitse olla aina niin vakavaa ja asiallista.

Haluatko olla tuottamassa luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua laskutus- ja perintäasioissa?

Hae viimeistään 5.4.2020. Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Lue koko ilmoitus»

 


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi