Haemme Full stack -kehittäjää, haku 17.4. asti

Ropo on sydämeltään teknologiatalo, jossa keskitytään laskun elinkaaripalveluiden kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa omaa teknologiaa hyödyntäen. Meillä työskentelee reilu 50 henkilöä teknologiatiimissä ja joukkoon mahtuu niin junior- kuin senior-tason tekijöitä. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita niin Suomessa kuin muissakin maissa. Kasvu ja kansainvälistyminen takaavat sen, että meillä riittää mielenkiintoisia tehtäviä ja kehitysprojekteja!

Haemme kokenutta Full stack -kehittäjää työskentelemään osana Ropo Teknologiat -tiimiä. Tehtävässä odotetaan aikaisempaa kokemusta Full stack -kehityksestä sekä ohjelmointiosaamista, kuten Java, PHP, C# ja Node.js. Toivomme, että käsitteet REST, FTP, WS, XML, AWS, Docker ovat tulleet sinulle jo tutuiksi. Lisäksi tunnet tietokannat ja osaat hyödyntää niitä tehokkaasti työssäsi.


Full stack -kehittäjä Kuopio

Olet etsimämme vahvistus, mikäli omaat kokemusta ohjelmistokehityksestä, pystyt hahmottamaan suuriakin kokonaisuuksia ja haluat oppia uusia asioita, joilla kartuttaa ammattitaitoasi entisestään. Tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä ja teknisesti haastavia projekteja vahvasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Oletko valmis haastamaan itsesi ja ottamaan askeleen eteenpäin urallasi?

Hakemuksen pääset jättämään tästä.

 

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi