Jonas Ramstedt Ropo Capitalin johtoon Ruotsissa

Joulukuussa Ruotsin markkinoille yrityskaupalla laajentanut laskutuspalveluyhtiö Ropo Capital on nimittänyt Ruotsin maajohtajaksi pitkään laskutuksen ja maksuvalvonnan alalla toimineen Jonas Ramstedtin. Ramstedt on aloittanut tehtävässään maaliskuun alussa, ja on osa Ropo Capital -konsernin johtoryhmää 1.3.2020 alkaen.

Ramstedt siirtyi Ropon palvelukseen PayExiltä Tukholmasta, jossa hän toimi myynnin ja markkinoinnin johdon tehtävissä tittelillä VP Sales and Marketing. Aiemmin hän on työskennellyt Intrumin myynnin johdossa Ruotsissa, Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

Ropon palveluksessa Ramstedt vastaa liiketoiminnan kehittämisestä ja johtaa Ropo Capitalin kasvua Ruotsissa. Arvon luominen sekä nykyisille että uusille asiakkaille perustuu Ropon sekä Collector -pankkikonsernilta joulukuussa 2019 ostetun Colligentin vahvuuksiin.

– Ruotsissa markkina laskutuksen ja saatavien hallinnan osalta on hyvin pirstaleinen, ja meillä on tilausta käyttäjälähtöiselle palveluntarjoajalle, joka pystyy tarjoamaan kustannustehokkaasti koko laskun elinkaaren kattavan kokonaisuuden. Ropo erottuu Ruotsissa tuomalla markkinoille uudenlaisen toimintamallin ja lähestymistavan laskutukseen. Kokonaisvaltaiselle elinkaaripalvelulle on varmasti kysyntää, kertoo Ropo Capital Swedenin tuore maajohtaja Jonas Ramstedt.

Ropo on kasvanut Suomessa merkittäväksi laskun elinkaaripalveluiden tarjoajaksi, jolla on vahva jalansija erityisesti laskutusvolyymeiltaan suurten toimialojen kuten energiasektorin ja yksityisen terveydenhuollon laskutuspalveluiden tarjoajana. Ropo lähettää Suomessa joka kuudennen laskun ja yli puolet kaikista suomalaisten sähkölaskuista.

Tarjoamallaan Ropo on ainut yhtiö Suomessa, jonka palveluihin kuuluu koko laskun elinkaaren hallinta laskujen välityksestä reskontravalvontaan ja perintäpalveluihin asti. Nyt samaa toimintamallia ja suomalaista palveluosaamista viedään Ruotsiin.

Tavoitteena on lanseerata Ruotsin markkinoille omaan teknologiaan ja vahvaan automaatioon pohjaava Ropon malli, joka virtaviivaistaa laskutusprosessia ja avaa asiakkaalle täyden näkymän laskutuksen jokaiseen vaiheeseen.

– Olen todella innostunut Ropon liiketoimintamallista – uskon, että voimme muuttaa koko sen toimialan, jossa olen toiminut suurimman osan koko työurastani. Tavoitteenamme on kasvaa laskun elinkaaripalveluiden markkinajohtajaksi myös Ruotsissa, Ramstedt linjaa.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jenni Jantunen, brändi- ja markkinointipäällikkö, Ropo Capital,
puh. 044 756 9603, jenni.jantunen@ropocapital.fi

Jonas Ramstedt, Managing Director, Ropo Capital Sweden,
+ 46 70 314 37 37, Jonas.ramstedt@ropocapital.se

Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Työllistämme Suomessa ja Ruotsissa noin 260 talouden ammattilaista ja kuukausittain yli 10 000 yritystä luottaa palveluihimme. Joka 6. lasku Suomessa lähetetään meidän kauttamme.Tavoitteenamme on kasvaa alamme johtavaksi toimijaksi Pohjoismaissa vuoteen 2023 mennessä. www.ropocapital.fi