Haemme Reskontranhoitajia Kuopioon, hakuaika 23.1.2020 asti

Ropon reskontratiimissä on nyt avoinna pari paikkaa rahaliikenteestä ja luvuista innostuville tekijöille. Tiimissä arvostetaan erityisesti iloista, ratkaisukeskeistä ja aikaansaavaa työotetta. Tehtävän pääpaino on huolehtia itsenäisesti ja tehokkaasti maksusuoritusten kohdistamisesta oikeille laskuille.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteista ja tehokasta työotetta sekä valmiuksia työskennellä sujuvasti lukujen ja sähköisten järjestelmien parissa. Reskontranhoitajalla tulee olla rahaliikenteen perusteet hallussa ja työkokemus reskontranhoitoon tai maksuliikenteeseen liittyvistä asioista katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea asenne ja kipinä uuden oppimiseen ratkaisevat.

Sinulla on kyky hoitaa sinulle osoitettuja tehtäviä itsenäisesti, mutta samalla tiedostat, ettet tee työtäsi yksin, vaan osana aivan mahtavaa reskontratiimiä ja haluat omalla työpanoksellasi varmistaa, että tiimisi lunastaa sille asetetut aikataulut ja tavoitteet laadusta tinkimättä.


Reskontranhoitaja, Kuopio

Huolehdit itsenäisesti ja tehokkaasti maksusuoritusten kohdistumisesta oikeille laskuille osana meidän asiantuntevaa ja rempseää reskontratiimiä. Reskontranhoitajana olet asiantuntija, joka vastaa asiakkaiden tekemiin sähköisiin yhteydenottopyyntöihin sekä muiden tiimien tekemiin sisäisiin palvelupyyntöihin. Nautit tehtävän tarjoamista rutiineista ja siitä, että työlläsi on selkeät raamit, joiden puitteissa toimia vastuullisesti. Tehtäväsi on määräaikainen syyskuun loppuun asti.

Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Hakuaika 23.1.2020 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi