Ropo 24 -versiopäivitys 3.34

Ropo pitää huolen siitä, että asiakkaiden käytössä olevat Ropon teknologiat ja järjestelmät kehittyvät jatkuvasti. Tuomme uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, joilla voimme helpottaa asiakkaidemme arkea – Ropo 24:n järjestelmäpäivitykset julkaistaan 11 kertaa vuodessa.

Julkaisutiedote 12/2019

Ropo 24 -käyttöliittymän sekä taustajärjestelmien muutokset ja toiminnot

 • 100 muutosta Postin lakon vaikutusten minimointiin
  Pääpaino Ropo 24:n prosessien automatisoinnissa, seurannan laajentamisessa ja perustoiminnallisuuksien kehittämisessä. Tavoitteena aiempaakin parempi laatu ja reagointinopeus sekä mahdollisuus tarkentaa tehtävien seurantaa ja laadunvalvontaa myös poikkeustilanteissa.
 • Maksuvalvontaprosessin äly kehittyy
  Ropo 24:n taustajärjestelmää ja prosesseja kehitetään jatkuvasti entistäkin reaktiivisemmaksi. Postin lakon myötä järjestelmän älyominaisuuksia kehitettiin nopeutetulla tahdilla mm. maksuvalvontaprosessin tueksi. Jo lakon aikana maksuvalvonnan tehtäviä pystyttiin ohjaamaan mm. sen mukaan, mitä jakeluyhtiötä kunkin laskun tai maksuvalvontakirjeen jakelussa on käytetty.

Muita päivityksiä: Ropon sisäiset työkalut

 • Ropon sisäisiä asiakaspalvelutyökaluja kehitetty
  Tehdyt parannukset helpottavat mm. lasku- ja maksuvalvontatehtävien seurantaa sekä asiakaspalvelun ja tukitiimien tekemää selvitystyötä.
 • Tietosuojapäivityksiä
  Ropon oman henkilöstön työkaluja on kehitetty mm. tietoturvallisen tulostamisen osalta.

Versiopäivitys tehdään sunnuntaina 22.12.2019 klo 12-24 välisenä aikana.
Tulevien versiopäivitysten ajankohdat ovat:

 • Sunnuntai 26.1.2020
 • Sunnuntai 23.2.2020