Colligent Inkasso AB osaksi Ropo Capital Groupia

Ropo Capital on tänään saattanut päätökseen Colligent Inkasso AB:n osakekannan oston. Kaupan myötä Colligent Inkasso irtautuu Collector-konsernista ja yhtiön noin 60 luotonhallinnan ammattilaista siirtyy Ropo Capital Groupin palvelukseen.

English version »

Yritysostolla Ropo vauhdittaa vahvaan automaatioon perustuvan elinkaaripalvelunsa lanseeraamista Ruotsin markkinoilla ja vastaa suomalaisasiakkaiden kysyntään myös Pohjoismaissa.

– Tavoitteenamme on viedä suomalaista palveluosaamista Ruotsiin ja lanseerata markkinoille tehokkaampi, edullisempi ja täyden näkymän laskutuksen jokaiseen vaiheeseen avaava Ropon malli. Yritysoston kautta pääsemme hyvin kiinni Ruotsin markkinaan, kertoo Ropo Capitalin toimitusjohtaja Artti Aurasmaa.

Yritysoston myötä Ropon liikevaihto kasvaa noin 8 miljoonalla eurolla ja nostaa Ropon henkilöstömäärän Ruotsissa ja Suomessa yli 260 talouden asiantuntijaan.

Kauppa saatettiin päätökseen maanantaina 2.12.2019. Kaupan mukana siirtyivät myös kaikki yhtiön asiakkuudet Collectorin konsernisaatavien perintää lukuun ottamatta. Colligent Inkasson toiminta jatkuu toistaiseksi entisellä nimellä.

Median yhteydenotot:
Jenni Jantunen, brändi- ja markkinointipäällikkö, Ropo Capital,
puh. +358 44 756 9603, jenni.jantunen@ropocapital.fi

Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Työllistämme noin 200 talouden ammattilaista ja kuukausittain yli 8 000 suomalaisyritystä luottaa palveluihimme. Joka 6. lasku Suomessa lähetetään meidän kauttamme. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa.