Ropo 24 -versiopäivitys 3.33

Ropo pitää huolen siitä, että asiakkaiden käytössä olevat Ropon teknologiat ja järjestelmät kehittyvät jatkuvasti. Tuomme uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, joilla voimme helpottaa asiakkaidemme arkea – Ropo 24:n järjestelmäpäivitykset julkaistaan 11 kertaa vuodessa.

Julkaisutiedote 11/2019

 • Ropo 24 -käyttöliittymän sekä taustajärjestelmien muutokset ja toiminnot

  • Ropo 24:n käyttöohjetoimintoa päivitetty
   Ropo 24:n käyttöohjeiden latausta on parannettu ja muutettu tiedostonimiin liittyvää toiminnallisuutta.
  • Varasto-palvelun varastosaldomuutoksiin tehty korjauksia
   Osalla Ropo 24:n Varasto-palvelun asiakkaista havaittiin epäloogisuuksia varastotuotteiden saldojen päivittymisessä. Päivityksessä tehty parannuksia, joiden avulla selkeytetään varastosaldojen ja inventaarilistauksen hallintaa.
  • Viivästyskoron asettamiseen parannuksia
   Ropo 24:n laskun luontilomaketta on selkeytetty laskukohtaisen viivästyskoron hallinnan osalta. Päivityksen myötä vain yritysasiakkaille on mahdollista asettaa sopimukseen perustuva viivästyskorko. Oletuksena noudatetaan korkolain määrittämää ajantasaista viivästyskorkoa. Muutos vaikuttaa niihin asiakkaisiin, jotka käyttävät Ropo 24:ää laskutusohjelmana.
  • Hakutoimintoja laajennettu
   Ropo 24:n Raportit – Tehtävät -haussa on jatkossa mahdollista hakea myös vain avoimia tehtäviä.
 • Muita päivityksiä: Ropon sisäiset työkalut

  • Päivityksessä on uudistettu asiakaspalveluhenkilöstön käytössä olevia ratkaisuja tavoitteena helpottaa, nopeuttaa ja sujuvoittaa tehtävien hoitoa. Olemme esimerkiksi kehittäneet ohisuoritusraporttien ja sähköpostilaskuvirheiden sisäistä käsittelyä sekä optimoineet Ropon taustajärjestelmien toimintaa. Päivitysten avulla Ropon palveluissa pystytään toimimaan tehokkaammin ja palvelemaan asiakkaita paremmin.

Versiopäivitys tehdään sunnuntaina 24.11.2019 klo 12-24 välisenä aikana.
Tulevien versiopäivitysten ajankohdat ovat:

 • Sunnuntai 22.12.2019
 • Sunnuntai 26.1.2020
 • Sunnuntai 23.2.2020