Posti-2015-690x389.png

Postin lakko vaikuttaa kirjepostin jakeluun – pyydämme käyttämään sähköisiä kanavia

Maanantaina 11.11. alkava Postin lakko aiheuttaa merkittäviä häiriöitä erityisesti kirjepostin jakeluun. Erikoisjärjestelyiden avulla pystymme varmistamaan, että Ropon kautta lähetettävän kirjepostin jakeluviiveet pysyvät mahdollisimman lyhyinä. Postin jakeluviiveet vaikuttavat kuitenkin meille saapuvaan kirjepostiin – hyödynnäthän ensisijaisesti sähköisiä kanavia, että saamme asiasi mahdollisimman nopeasti käsittelyyn.

Henkilöasiakas: hyödynnä Ropo Online -palvelua

Lakon aikana käytämme kirjepostin tukena tekstiviesti-ilmoituksia varmistamaan, että kirjepostina lähetetty informaatio saavuttaa vastaanottajan riittävässä aikataulussa jakeluviiveistä riippumatta. Tekstiviestin tiedoilla pääset hoitamaan asiasi verkossa, vaikka kirje ei olisi sinulle vielä saapunut.

Online-palvelussa voit maksaa laskun, siirtää eräpäivää tai tehdä maksusuunnitelman. Lisäksi voit ilmoittaa maksunpalautuksiin liittyvät tiedot.

Hoida asiasi verkossa: www.ropo-online.fi »

Aktivoi e-lasku / siirry sähköiseen laskutukseen

Lakko vaikuttaa postinjakeluun, käsittelyyn ja kuljetukseen. Sähköisiin ratkaisuihin siirtyminen on tehokas tapa poistaa Postin jakeluviiveitä ja vaihtaa paperittomaan vaihtoehtoon. E-laskun vastaanottaminen on helppo ilmastoteko! Yrityksissä verkkolaskun lähettäminen ja vastaanottaminen myös vähentää manuaalista työtä.


Hyödynnä sähköisiä kanavia, kun otat meihin yhteyttä tai lähetät laskun

Postin jakeluviiveet vaikuttavat myös meille saapuvaan kirjepostiin. Kirjepostina toimitettujen selvitysten, toimeksiantojen ja laskujen käsittely voi lakon vuoksi myöhästyä merkittävästi. Posti on arvioinut, että osa kirjepostista voi saapua vastaanottajalle vasta vuoden 2020 puolella.

Hyödynnäthän ensisijaisesti Ropo Online -palvelua asioiden hoitoon (henkilöasiakas) tai sähköpostia / puhelinpalveluamme (yritysasiakas), että saamme asiasi mahdollisimman nopeasti käsittelyyn.

Laskut toivomme aina ensisijaisesti verkkolaskuina. Laskutustietomme löytyvät: ropocapital.fi/laskutustiedot/


Olemme varautuneet lakkoon sähköisiä ratkaisuja aktivoimalla ja siirtymällä vaihtoehtoisen jakeluyhtiön kirjejakeluun. Lakko vaikuttaa kuitenkin laajasti ja valmistautumisestamme huolimatta viiveitä voi esiintyä.

Lakon tilannetta voi seurata PAU:n verkkosivuilta osoitteessa pau.fi/viestinta/ajankohtaista.