Haemme viestintäkoordinaattoria Kuopioon, hakuaika 7.10.2019 asti

Ropon viestinnässä on nyt paikka suomen kielestä ja kirjoittamisesta innostuvalle tekijälle. Olet kokenut tekstin tuottaja, tarkkasilmäinen pilkunviilaaja ja mahtavalla draivilla työtä tekevä ammattilainen. Vastuualueesi pääpaino on asiakasviestinnän kehittämisessä, tiedottamisessa ja monikanavaisessa sisällöntuotannossa.

Kirjoittaminen on tehtävän keskiössä. Osaat käyttää kieltä monipuolisesti kohderyhmän ja tekstin käyttötarkoituksen huomioiden ja hyödynnät työssäsi sujuvasti erilaisia viestinnän järjestelmiä. Myös kuvamuokkausosaaminen ja videoiden editointitaidot / kokemus kuvaamisesta on lisäarvo.

Viestinnän rutiinit ovat vastuullasi, mutta näet viestinnän kokonaisuuden jatkuvasti kehittyvänä prosessina; halu kehittyä ja kehittää ohjaa toimintaasi. Työskentelet itseohjautuvasti kehittämällä viestinnän rutiineja ja ideoimalla sisältöjä, joiden avulla voimme palvella asiakkaitamme ja toisaalta myös ropolaisia entistäkin paremmin.

Viihdyt tehtävässä, sillä sinulla on napakka työote ja kyky suoriutua tehokkaasti myös aikataulupaineiden alla. Et säikähdä rutiineja tai yllättäviä käänteitä, vaan olet valmis joustamaan ja hoitamaan työsi hyvin myös akuuttitilanteissa. Saat virtaa innostavasta työilmapiiristä, monipuolisista työtehtävistä ja mahdollisuudesta kasvaa asiantuntijana Ropon kasvun mukana.


Viestintäkoordinaattori, Kuopio

Viestintäkoordinaattorina vastaat viestintään liittyvistä tehtävistä sekä asiakasviestinnän että Ropon organisaation osalta. Työskentelet brändi- ja markkinointipäällikön tiimissä ja teet tiivistä yhteistyötä mm. Ropon palveluiden, teknologioiden ja myynnin kanssa. Toimit asiantuntijoidemme apuna ropottamalla teksti- ja aiheraakileista käyttövalmiita ja Ropon tyylin mukaisia kokonaisuuksia. Viestintäkoordinaattorin tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Hakuaika 7.10.2019 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi