Liisa Posti Ropo Capitalin operatiiviseksi johtajaksi

Pitkään luotonhallinnan alalla toiminut Liisa Posti (41) on nimitetty Ropo Capitalin operatiiviseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 5.8.2019. Posti vastaa Ropon palveluorganisaation kehittämisestä ja saatavien hallinnan päivittäisliiketoiminnan johtamisesta.

Yli kahdenkymmenen vuoden uran Intrumilla tehnyt Liisa Posti siirtyy Ropon palvelukseen jälkiperintäyksikön osastopäällikön tehtävästä. Postin erityisosaamista ovat saatavien hallinnan tehostaminen asiakaslähtöisen perintätoimen keinoin ja asiakaspalvelutoimintojen kehittäminen. Koulutukseltaan Posti on tradenomi ja hän suorittaa parhaillaan EMBA-tutkintoa Turun kauppakorkeakoulussa.

Operatiivisena johtajana Postin vastuualueisiin kuuluvat Ropon palveluorganisaation johtaminen, palvelun laadun ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen sekä perintäpalveluiden kehittäminen. Lisäksi Posti osallistuu mm. asiakasyhteistyöhön ja saatavakaupan liiketoimintojen kasvattamiseen.

Posti on Ropon johtoryhmän jäsen ja raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Artti Aurasmaalle.

– Ropo on mielenkiintoinen kasvuyritys, jonka liiketoimintamalli on uudistanut suomalaista laskutusmarkkinaa vahvasti. Ropo on sydämeltään ketterä teknologiatalo, jolla on kyky aidosti kehittyä yhdessä asiakkaidensa kanssa. Oma osaamiseni tukee Ropon strategisia tavoitteita ja uskon, että pitkä kokemukseni luotonhallinnan alalta auttaa kehittämään yhtiön toimintaa entistäkin parempaan suuntaan. Olen todella vakuuttunut Ropon porukan yrittäjähenkisyydestä ja innoissani uudesta roolistani ropojengissä, Liisa Posti kommentoi.

Operatiivisen johtajan tehtävä on Ropo Capitalilla uusi ja korvaa aiemman palvelujohtajan tehtävän. Posti aloitti tehtävässään 5.8.2019.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jenni Jantunen, brändi- ja markkinointipäällikkö, Ropo Capital, puh. 044 756 9603, jenni.jantunen@ropocapital.fi

Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markkinoilla tekno-logisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Työllistämme noin 200 talouden ammattilaista ja kuukausittain yli 8 000 suomalaisyritystä luottaa palveluihimme. Vuonna 2020 haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa.