Haemme ruotsia osaavaa asiakasneuvojaa Porvooseen, hakuaika 21.8.2019 asti

Olemme rekrytoineet ahkerasti uusia ropolaisia Porvoon Contact Centeriin. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen etsimme ruotsia osaavaa ja tavoitteellisella asenteella varustettua asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen.

On aikamoinen rikkaus, että #ropojengiin kuuluu kokemustaustaltaan erilaisia ihmisiä, sillä jokainen tuo oman lisänsä toimintaamme. Katsomme siis eduksi, mikäli olet moniosaaja, jolla on kokemusta eri aloilta. Lisäksi arvostamme suuresti kartuttamaasi kielitaitoa, joten edellytämme, että pystyt palvelemaan ensiluokkaisesti sekä suomen- että ruotsinkielisiä asiakkaitamme. Katsomme muiden kielien osaamisen eduksi.

Viihdyt tehtävässäsi, sillä nautit ripeästä työtahdista ja olet motivoitunut saavuttamaan sekä ylittämään työllesi asetettuja tavoitteita. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen ja innokas oppimaan uutta ja utelias ottamaan asioista selvää. Hyvät tekijät huomataan, joten tuloksellisella työllä ja asenteella luot itsellesi kehitysmahdollisuuksia.


Ruotsia osaava asiakasneuvoja, Porvoo

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaitamme monikanavaisesti laskutus- ja perintäasioissa. Pääasiallisina työvälineinäsi toimivat puhelin, sähköposti sekä chat. Työskentelet tavoitteellisella otteella osana mahtavaa tiimiä ja vain oma mielenkiintosi on oppimisesi rajana! Asiakkaan näkökulmasta olet nopeasti tavoitettavissa oleva asiantuntija, joka on aina valmis auttamaan.

Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Hakuaika 21.8.2019 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi