Haemme Asiakasneuvojaa Kuopioon tai Porvooseen, hakuaika 16.6.2019 asti

Olemme rekrytoineet ahkerasti uusia ropolaisia sekä Porvoon että Kuopion Contact Centereihin. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen etsimme vielä lisää tavoitteellisia asiakasneuvonnan ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen. Nyt haemme joukkoomme sinua, joka teet asiakaspalvelustamme ensiluokkaista ja rohkenet haastaa olemassa olevat toimintatavat.

On aikamoinen rikkaus, että #ropojengiin kuuluu kokemustaustaltaan erilaisia ihmisiä, sillä jokainen tuo oman lisänsä toimintaamme. Katsomme siis eduksi, mikäli olet moniosaaja, jolla on kokemusta eri aloilta. Lisäksi arvostamme suuresti kartuttamaasi kielitaitoa ja toivoisimme, että kykenisit palvelemaan asiakkaitamme suomen lisäksi myös sujuvalla venäjän, ruotsin tai englannin kielellä. Toisaalta työ tekijäänsä opettaa, joten ennen kaikkea oppimisen into ratkaisee.

Viihdyt tehtävässäsi, sillä nautit ripeästä työtahdista ja olet motivoitunut saavuttamaan sekä ylittämään työllesi asetettuja tavoitteita. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen ja innokas oppimaan uutta ja utelias ottamaan asioista selvää. Hyvät tekijät huomataan, joten tuloksellisella työllä ja asenteella luot itsellesi kehitysmahdollisuuksia.


Asiakasneuvoja, Kuopio tai Porvoo

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaitamme monikanavaisesti laskutus- ja perintäasioissa. Pääasiallisina työvälineinäsi toimivat puhelin, sähköposti sekä chat. Työskentelet tavoitteellisella otteella osana mahtavaa tiimiä ja vain oma mielenkiintosi on oppimisesi rajana! Asiakkaan näkökulmasta olet nopeasti tavoitettavissa oleva asiantuntija, joka on aina valmis auttamaan.

Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Hakuaika 16.6.2019 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi