Ropo Online -palvelussa voit maksaa perintälaskusi tai tehdä sille eräpäivän siirron tai maksusuunnitelman.

Uudistunut Ropo Online mahdollistaa maksuasioiden hoidon näppärästi ajasta ja paikasta riippumatta

Ropo Capitalin Ropo Online -palvelun uudistettu versio julkaistiin 1.4.2019. Palvelun ulkoasua ja toiminallisuuksia kehitettiin entisestään käyttäjäystävällisemmäksi ja huomioimaan paremmin mobiilikäytön.

Palvelussa käyttäjä voi hoitaa maksuasiansa kuntoon kätevästi verkossa ajasta tai paikasta riippumatta. Käyttäjä voi siirtää saamansa perintälaskun eräpäivää, tehdä sille maksusuunnitelman tai maksaa sen. Palvelun kautta voi myös ilmoittaa tilinumeron mahdollisia liikasuoritusten maksun palautuksia varten.

Asioiden hoitoa varten käyttäjä tarvitsee Ropo Online -tunnuksen sekä asianumeron, jotka löytyvät hänelle lähetetyltä maksuvalvontakirjeeltä. Online-palveluun kirjaudutaan omilla henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

Kehitämme palvelua jatkuvasti toiminnallisuuksien ja käytettävyyden parantamiseksi. Palveluun pääsee kirjautumaan osoitteessa www.ropo-online.fi.