Ropo 24 -versiopäivitys 3.26

Ropo pitää huolen siitä, että asiakkaiden käytössä olevat Ropon teknologiat ja järjestelmät kehittyvät jatkuvasti. Tuomme uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, joilla voimme helpottaa asiakkaidemme arkea – Ropo 24:n järjestelmäpäivitykset julkaistaan 11 kertaa vuodessa.

Julkaisutiedote 4/2019

 • Maksuvaatimuskirjeitä kehitetty
  • Maksuvaatimuskirjeiden visuaalista ilmettä ja kieliasua on uudistettu. Uusi ulkoasu on selkeämpi, raikkaampi ja tukee sisällön jäsentelyä paremmin. Kirjeille on lisätty myös Ropo Online -palveluun ohjaava banneri. Online-palvelussa kuluttaja-asiakas voi hoitaa myöhästyneisiin maksuihin liittyvät asiat kuntoon helposti ja vaivattomasti hänelle parhaiten sopivana ajankohtana.
  • Uudistukset päivitetään kirjeille vaiheittain. Ensimmäinen maksuvaatimuskirje uudistuu huhtikuun versiopäivityksessä.
 • Ropo 24 -asiakaspalvelukäyttöliittymän sekä taustajärjestelmien muutokset ja toiminnot
  • Ropo 24:n henkilökunnan käytössä olevaan Ropo 24:n asiakaspalveluosioon on tehty päivityksiä, joiden avulla voimme helpottaa ja nopeuttaa käyttöönottoprosessia sekä parantaa aineistoseurantaa ja reskontran hallintaa.
  • Lisäksi olemme kehittäneet testaukseen liittyviä toimintoja sekä Ropon asiakasrajapinnan käytössä olevaa hakutoimintoa mahdollistamaan loppuasiakkaan yhteystietojen nopeamman muokkaamisen.
 • Muita tulevia päivityksiä
  • Optimoidaan Ropo 24 -järjestelmän suorituskykyä.
 • Päivityksen aikana toteutetaan myös kuukausittaiset tietoturva- ja versiopäivitykset.

 

 • Versiopäivitys suoritetaan sunnuntaina 28.4.2019 klo 12-24 välisenä aikana.
 • Tulevien versiopäivitysten ajankohdat ovat:
  • Sunnuntai 26.5.2019
  • Sunnuntai 30.6.2019
  • Sunnuntai 25.8.2019