Haemme teknologia-alan osaajia, hakuaika 15.5.2019 asti

Kilpailukykymme perusta on Ropo Teknologiat -tiimin tuottama oma ohjelmistotuotanto, jonka ansiosta meillä on käytössämme nykyaikaisimmat teknologiat. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen tarvitsemme lisää osaajia kehittämään kansainvälistyvää palvelutarjoamaamme. Haemme nyt Ropo Capitalille Kuopioon Front-end kehittäjää sekä Kokenutta ohjelmistosuunnittelijaa.


Front-end kehittäjä, Kuopio

Oletko innokas ja uuden oppimisesta nauttiva Front-end kehittäjä (devaaja)? Kuulostaako ohjelmointi sekä tekniikat, kuten Javascript, React, HTML, NodeJS tai Vue.js tutuilta? Oletko valmis omaksumaan uutta ja tarttumaan työntouhuun? Hae meille!

Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Hakuaika 15.5.2019 asti

Lue koko ilmoitus»


Kokenut ohjelmistosuunnittelija/Senior Developer, Kuopio

Oletko vahvan kokemuksen omaava ohjelmistosuunnittelija? Kuulostavatko full-stack kehitys, tietokannat ja AWS -teknologiat tutuilta? Oletko valmis käärimään hihat ja tarttumaan mielenkiintoisiin ja teknisesti haastaviin projekteihin? Hae meille!

Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Hakuaika 15.5.2019 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi