Haemme Asiakasneuvojia Porvooseen, hakuaika 5.5.2019 asti

Olemme rekrytoineet kevään aikana ahkerasti uusia ropolaisia Porvoon Contact Centeriin, mutta kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen tarvitsemme vielä lisää tavoitteellisia asiakasneuvonnan ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen. Nyt haemme joukkoomme sinua, joka teet asiakaspalvelustamme ensiluokkaista ja rohkenet haastaa olemassa olevat toimintatavat.

On aikamoinen rikkaus, että #ropojengiin kuuluu kokemustaustaltaan erilaisia ihmisiä, sillä jokainen tuo oman lisänsä toimintaamme. Katsomme siis eduksi, mikäli olet moniosaaja, jolla on kokemusta eri aloilta. Toisaalta työ tekijäänsä opettaa, joten ennen kaikkea oppimisen into ratkaisee.

Viihdyt tehtävässäsi, sillä nautit ripeästä työtahdista ja olet motivoitunut saavuttamaan sekä ylittämään työllesi asetettuja tavoitteita. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen ja innokas oppimaan uutta ja utelias ottamaan asioista selvää. Hyvät tekijät huomataan, joten tuloksellisella työllä ja asenteella luot itsellesi kehitysmahdollisuuksia.


Asiakasneuvojia, Porvoo

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaitamme monikanavaisesti laskutus- ja perintäasioissa. Työskentelet tavoitteellisella otteella osana mahtavaa tiimiä. Asiakkaan näkökulmasta olet nopeasti tavoitettavissa oleva asiantuntija, joka on aina valmis auttamaan.

Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Hakuaika 5.5.2019 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi