Ropo 24 -versiopäivitys 3.25

Ropo pitää huolen siitä, että asiakkaiden käytössä olevat Ropon teknologiat ja järjestelmät kehittyvät jatkuvasti. Tuomme uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, joilla voimme helpottaa asiakkaidemme arkea – Ropo 24:n järjestelmäpäivitykset julkaistaan 11 kertaa vuodessa.

Julkaisutiedote 3/2019

 • Uuden Ropo Onlinen julkaisu
  • Ropo Onlinen uusi versio julkaistaan sunnuntain versiopäivityksen yhteydessä. Henkilöasiakkaat voivat hoitaa maksuasiansa kuntoon Online-palvelussa ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelussa asiakas voi tarkistaa laskunsa tilanteen, maksaa perintälaskunsa, siirtää eräpäivää tai tehdä laskulle maksusuunnitelman. Palveluun kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla.

 • Raportoinnin kehitystä
  • Tilitysraporttiin ja suoritusyhteenvetoraporttiin lisätään tietoja. Lisäksi tehtävien hakua parannetaan.
 • Aineistonseurannan parannusta
  • Aineistojen vastaanoton seuranta ja mahdollisten virhetilanteiden selvitys on aiempaa helpompaa ja selkeämpää.
 • Automaattisten rahoitusohjausten hyödyntämistä parannetaan
  • Kehitetään laskusaatavarahoitukseen ja laskujen ostoon liittyvien rahoitussääntöjen toimivuutta. Rahoitussääntöjen avulla voidaan ohjata rahoitusasiakkaiden laskuista asiakkaan kanssa sovitunkaltaiset laskut automaattisesti rahoituspalveluiden piiriin esimerkiksi laskun summaan, maksuehtoon, asiakasnumeroon tai y-tunnukseen pohjautuen.

 • Ropon sisäisten työkalujen kehitystä asiakasapalvelun tehostamiseksi
  • Ropon asiakasrajapinnan tiimien sisäisiä työkaluja kehitetään esimerkiksi poistamalla turhia automaatti-ilmoituksia, joiden käsittelyyn on aiemmin kulunut turhaan työaikaa. Lisäksi tehostamme Ropo 24:n asiakaspalvelukäyttöliittymän hakuja ja työkaluja, joiden avulla asiakaspalvelutilanteiden hoitaminen on tehokkaampaa.

 • Muita tulevia päivityksiä
  • Päivitetään Ropo 24:n kieliversiot
  • Tehdään parannuksia Ropo 24 -taustajärjestelmiin ja optimoidaan järjestelmän suorituskykyä.
 • Päivityksen aikana toteutetaan myös kuukausittaiset tietoturva- ja versiopäivitykset.

 

 • Versiopäivitys suoritetaan sunnuntaina 31.3.2019 klo 12-24 välisenä aikana.
 • Tulevien versiopäivitysten ajankohdat ovat:
  • Sunnuntai 28.4.2019
  • Sunnuntai 26.5.2019
  • Sunnuntai 30.6.2019