Haemme Reskontranhoitajaa Kuopioon

Me Ropo Capitalilla huolehdimme yritysten laskutuksesta kokonaisuutena ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen ropolaisten joukko kasvaa vauhdilla, ja meillä on ilo tarjota mielenkiintoinen työpaikka liiketalouden osaajalle kansainvälistyvässä organisaatiossamme.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteista ja tehokasta työotetta sekä valmiuksia työskennellä sujuvasti lukujen ja sähköisten järjestelmien parissa. Sinulla tulee olla rahaliikenteen perusteet hallussa ja työkokemus reskontranhoitoon tai maksuliikenteeseen liittyvistä asioista katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea asenne ja kipinä uuden oppimiseen ratkaisevat.

Sinulla on kyky hoitaa sinulle osoitettuja tehtäviä itsenäisesti, mutta samalla tiedostat, ettet tee työtäsi yksin, vaan osana aivan mahtavaa reskontratiimiä! Haluat omalla työpanoksellasi varmistaa, että tiimisi lunastaa sille asetetut aikataulut ja tavoitteet laadusta tinkimättä.


Reskontranhoitaja, Kuopio

Oletko tarkka ja ratkaisukeskeinen liiketalouden ammattilainen, jolla on halu varmistaa, että palvelumme on tehokasta ja laadukasta. Oletko ennakkoluuloton uuden oppija ja rohkenet uudistaa olemassa olevia toimintatapoja? Olisitko yksi meistä? Hakemuksen pääset jättämään tästä.(Rekrytointijärjestelmässämme saattaa esiintyä tilapäisiä häiriöitä. Mikäli hakemuksen jättäminen ei onnistu järjestelmän kautta, voit lähettää hakemuskirjeen ja ansioluettelon osoitteeseen rekry@ropocapital.fi)

Hakuaika 31.3.2019 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi