Haemme Palveluneuvojia Porvooseen

Rekrytoimme alkuvuodesta uusia ropolaisia Porvoon Contact Centeriin, mutta kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen tarvitsemme vielä lisää kunnianhimoisia palveluneuvonnan ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävä edellyttää valmiuksia työskennellä sujuvasti eri palvelukanavia käyttäen. Etsimämme henkilö on neuvokas ja varmaotteinen pulmien ratkoja, jolla on sitkeä ja periksiantamaton työmoraali.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa työkokemusta toimialalta tai vastaavista tehtävistä. Kokemus puhelintyöskentelystä tai helpdesk-tyyppisestä työstä katsotaan eduksi. Lisäksi myynti- ja ostolaskujen maailman tunteminen nopeuttavat tehtävään perehtymistä, mutta ennen kaikkea asenne ja kipinä uuden oppimiseen ratkaisevat.

Menestyt tehtävässä varmasti, mikäli näet muutokset mahdollisuuksina ja kykenet ottamaan vastuuta sinulle nimetyistä asiakkaista ammattimaisella ja itsenäisellä otteella. Lisäksi ymmärrät, mitä yhteen hiileen puhaltaminen ja tiimityöskentely käytännössä tarkoittavat.


Palveluneuvoja, Porvoo

Oletko palveluneuvonnan ammattilainen, jolla on halu varmistaa, että palvelumme on laadukasta ja rohkenet uudistaa olemassa olevia toimintatapoja? Olisitko yksi meistä?

Hakemuksen pääset jättämään tästä. (Rekrytointijärjestelmässämme saattaa esiintyä tilapäisiä häiriöitä. Mikäli hakemuksen jättäminen ei onnistu järjestelmän kautta, voit lähettää hakemuskirjeen ja ansioluettelon osoitteeseen rekry@ropocapital.fi)

Hakuaika 11.4.2019 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi