Haemme Kesätyöntekijöitä Kuopioon

Me Ropo Capitalilla huolehdimme yritysten laskutuksesta kokonaisuutena ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. Ainutlaatuisen kulttuurin omaava joukkueemme on kasvanut voimakkaasti  – nyt haemme joukkoomme sinua, joka olet innokas oppimaan uutta ja palvelemaan asiakkaitamme auttavalla otteella.

Tuntemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi ja arvostamme kerryttämääsi kokemusta erilaisista työtehtävistä. Työ ei vaadi tiettyä pohjakoulutusta, sillä saat työsuhteesi alussa hyvän perehdytyksen tehtävään ja toimialaan. Tehtävässä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Menestyt tehtävässä, sillä sinussa on sisäänrakennettuna luontainen asiakaspalvelija, joka motivoituu uusista haasteista ja omaa kyltymättömän halun oppia uutta. Olet tarkka ja järjestelmällinen tyyppi, joka ymmärtää asiakokonaisuuksia. Et hätkähdä ajoittaista kiirettä, vaan nautit ripeästä työtahdista.


Kesätyöntekijöitä asiakasneuvontaan, Kuopio

Kesätyöntekijänä palvelet kuluttajapuolen loppuasiakkaita puhelimitse maksuneuvontaan ja laskun maksuun liittyvissä asioissa. Teet työtäsi asiakkaita varten, joten olet aina valmis auttamaan ja ratkaisemaan vastaantulevat kysymykset. Menestyt tehtävässä, sillä sinussa on sisäänrakennettuna luontainen asiakaspalvelija, joka motivoituu uusista haasteista ja omaa kyltymättömän halun oppia uutta.

Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Hakuaika 3.2.2019 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi