Haemme Reskontra-asiantuntijaa Kuopioon

Me Ropo Capitalilla huolehdimme yritysten laskutuksesta kokonaisuutena ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen ropolaisten joukko kasvaa vauhdilla, ja meillä on ilo tarjota mielenkiintoinen työpaikka liiketalouden osaajalle kansainvälistyvässä organisaatiossamme.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteista työotetta ja valmiuksia työskennellä sujuvasti lukujen ja sähköisten järjestelmien parissa. Reskontra-asiantuntijalla tulee olla rahaliikenteen perusteet hallussa ja työkokemus reskontranhoitoon tai maksuliikenteeseen liittyvistä asioista katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea asenne ja kipinä uuden oppimiseen ratkaisevat.

Sinulla on kyky hoitaa sinulle osoitettuja tehtäviä itsenäisesti, mutta samalla tiedostat, että et tee työtäsi yksin, vaan osana aivan mahtavaa reskontratiimiä!


Reskontra-asiantuntija, Kuopio

Oletko tarkka ja ratkaisukeskeinen liiketalouden ammattilainen, jolla on halu varmistaa, että palvelumme on laadukasta ja rohkenet uudistaa olemassa olevia toimintatapoja? Olisitko yksi meistä? Hakemuksen pääset jättämään tästä.

Hakuaika 23.12.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi