Rekrytointi: Oletko etsimämme osaaja?

Haemme Team Leaderia Energiatiimiin

Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen sekä asiakas- että henkilöstömäärämme jatkavat kasvuaan. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja näin ollen haemme Kuopioon innokasta Team Leaderia vaalimaan asiakaspalvelumme laatua.

Toimit uuden ja dynaamisen energiayhtiöiden laskutukseen keskittyvän asiakaspalvelutiimin Team Leaderina.  Olet tiimiläistesi näkökulmasta valmentaja, joka on aina valmis auttamaan ja ohjaamaan päivittäisen työn tekemisessä. Tuet ja kannustat tiimiläisiäsi energisellä otteella ja saat heidätkin innostumaan ja onnistumaan yhteisissä tavoitteissa. Sinulla on motivoimisen ja sparraamisen taidot hyppysissä, joten tiimissäsi viihdytään ja tulokset ovat nousujohteisia.

Viihdyt tehtävässäsi, sillä sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, tykkäät ripeästä työtahdista, olet innokas oppimaan uutta ja opastamaan muita. Olet kartuttanut tuntemusta sähköyhtiöiden toiminnasta ja sähkön laskutukseen liittyvät asiat ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja.


Team Leader Energiatiimiin, Kuopio

Oletko energinen ja innostava asiakaspalvelun ammattilainen? Onko sinulla positiivinen ja tavoitteellinen työote ja taito tartuttaa se myös muihin? Oletko parhaimmillasi, kun saat ohjata ja opastaa muita? Kuulostavatko sähköyhtiöiden toiminta ja liiketalous tutuilta? Oletko valmis käärimään hihat ja tarttumaan uusiin haasteisiin nopeatempoisen kasvuorganisaation tarjoamassa vauhdissa? Hae meille Team Leaderiksi Energiatiimiin!

Hakuaika 23.9.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi