Haemme Myyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle

Me Ropo Capitalilla huolehdimme yritysten laskutuksesta kokonaisuutena ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. Ainutlaatuisen kulttuurin omaava joukkueemme on kasvanut voimakkaasti kuluneen vuoden aikana – nyt haemme joukkoomme rautaista myynnin ammattilaista, joka pitää tuloksellisella työllään huolen siitä, että muu organisaatiomme pysyy kiireisenä.

Toimit pääkaupunkiseudulla tehden uusmyyntiä suurasiakaskentässä itsenäisellä otteella. Vastuullasi on aktiivinen asiakkaiden prospektointi ja kontaktointi.

Olet jo pidempään laskunvälitys- tai perintäliiketoiminta-alalla työskennellyt ja sinulla on jo olemassa olevia verkostoja talouspäättäjiin. Arvotamme etenkin vakuutus- ja finanssitoimialan sekä -verkostojen tuntemusta.


Myyntipäällikkö, pääkaupunkiseutu

Oletko kokenut myynnin ammattilainen, jolla on kunnianhimoinen ja tulosorientoitunut asenne? Oletko tottunut tekemään myyntityötä itsenäisellä ja konsultinomaiselle otteella? Omaatko olemassa olevat verkostot talouspäättäjiin? Kaipaatko uusia haasteita kansainvälistyvän kasvuyrityksen matkassa? Hae meille Myyntipäälliköksi!

Hakuaika 7.10.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi