Haemme Asiakasneuvojia Kuopioon

Me Ropo Capitalilla huolehdimme yritysten laskutuksesta kokonaisuutena ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. Ainutlaatuisen kulttuurin omaava joukkueemme on kasvanut voimakkaasti kuluneen vuoden aikana – nyt haemme joukkoomme sinua, joka teet asiakaspalvelustamme ensiluokkaista ja rohkenet haastaa olemassa olevat toimintatavat.

On aikamoinen rikkaus, että meillä on kokemustaustaltaan erilaisia ihmisiä töissä, sillä jokainen tuo oman lisänsä toimintaamme. On siis vain eduksi, mikäli olet moniosaaja, jolla on kokemusta eri aloilta. Toisaalta työ tekijäänsä opettaa, joten ennen kaikkea oppimisen into ratkaisee.

Viihdyt tehtävässäsi, koska sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, tykkäät ripeästä työtahdista, olet innokas oppimaan uutta ja utelias ottamaan asioista selvää. Tehtävässä katsomme eduksi työkokemuksen energia-alalta.


Asiakasneuvojia, Kuopio

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaita laskutus- ja perintäasioissa tiimisi vastuualueelle kuuluvien puhelinlinjojen ja sähköpostien kautta. Olet asiakkaan näkökulmasta asiantuntija, joka on nopeasti tavoitettavissa ja aina valmis auttamaan.

Hakuaika 30.9.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi