SPR_Nalkapaivankerays

Ropon sivusto osana Nälkäpäivä-keräystä

Olemme mukana Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräyksessä lahjoittamalla verkkosivumme keräyksen käyttöön osana #SPRTakeover-kampanjaa. #SPRTakeover ja Nälkäpäivän lipaskeräys järjestetään 20.–22.9.

Nälkäpäivässä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Sen varoilla autetaan katastrofien ja konfliktien uhreja. Juuri nyt apua tarvitsevat Myanmarista väkivaltaisuuksia paenneet ihmiset Bangladeshissa.

Suomessa Nälkäpäivään lahjoitetuilla varoilla autetaan tulipalon uhreja ja ylläpidetään valmiutta auttaa onnettomuuksissa.

Nälkäpäivä-keräyksen aikana Ropon sivustolla vierailevat ihmiset kohtaavat ilmoituksen, jossa tarjotaan mahdollisuus osallistua Nälkäpäivä-keräykseen verkossa tai tekstiviestilahjoituksella. Vierailija voi tehdä lahjoituksen tai jatkaa Ropon sivujen käyttöä normaalisti.

Nälkäpäivä.fi