Haemme ohjelmistosuunnittelijaa Kuopioon!

Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen sekä asiakas- että henkilöstömäärämme jatkavat kasvuaan. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja samaan laatuun ja täsmällisyyteen haluamme tähdätä myös ohjelmistotuotannossamme. Näin ollen haemme Kuopioon innokasta ja uuden oppimisesta nauttivaa ohjelmistosuunnittelijaa (devaajaa) kehittämään meidän softaa.

Sinun ei tarvitse olla valmis guru alallasi, vaan meille riittää, että olet innokas ja haluat aidosti oppia uutta sekä saattaa asioita valmiiksi. Sinulla voi olla ohjelmointikokemusta jo muutamia vuosia, mutta positiivinen asenne ja halu kehittyä ovat kuitenkin tärkeintä, mitä sinulla tulisi olla, jotta pärjäät meidän tiimissä.


Ohjelmistosuunnittelija, Kuopio

Oletko innokas ja uuden oppimisesta nauttiva ohjelmistosuunnittelija? Kuulostavatko ohjelmistokielet, kuten Java, PHP tai C# tutuilta? Oletko valmis omaksumaan uutta ja tarttumaan työntouhuun? Hae meille ohjelmistosuunnittelijaksi!

Hakuaika 31.08.2018 asti

Lue koko ilmoitus»


Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Joka 6. Suomessa lähtevä lasku välitetään meidän kauttamme ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Vahvuutemme perustuu kykyymme kasvaa ja kehittyä yksilöinä sekä yhtenä joukkueena. 

www.ropocapital.fi/rekrytointi